Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer

Nowy Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Na poczatek chciał bym prosic o potraktowanie tego poważnie ponieważ uważam ze to ten temat nie jest złym pomysłem.
Grałem kiedys z duzą grupa moich znajomych w DarkOrbit, jednak doszło do tej gry duuużo nowosci a zeby je zdobyc trzeba naprawde albo nie pracowac i nie chodzic do szkoły tylko grać grać i grać albo robic przelewy za duze sumy.
Po jakims czasie pojawiło sie Uridium Wars, gdzie nie było LF4, ulepszeń, Apisa, Zeusa i naprawde była to swietna gra, ale niestety ją zamknęli...
Pojawiały sie na forum wpisy z prośbami o usuniecie niektórych nowości, jednak jest to niemożliwe oraz niesprawiedliwe wobec graczy którzy włożyli w to dużo czasu lub pieniędzy.
Wiec myślę ze wielu z was zgodzi się ze mną ze fajnie by było gdyby powstał nowy serwer w którym:
-Nie będzie LF4
-Nie będzie Apisa oraz Zeusa
-Nie będzie ulepszeń
-Nie będzie P.E.T-a
-Będa normalne platnosci poprzez SMS lub przelew

Dzieki temu gracze beda równi i beda liczyły sie nie przelewy, a umiejętności.

Moj plan polega na tym zeby zebrac jak najwiecej wpisów na "TAK" w tym temacie a pozniej przekazac ten temat do Administratora.

Kto jest ZA prosze wpisywac poniżej, WARTO SPRÓBOWAĆ !!!

Opublikowano

Nie ma szans... na czym by tam BP zarabiolo? ;)

Predzej komus zaplacic zeby napisal takie cos... a to i tak troche by potrwalo

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Nie wiem jak teraz, ale jak się dobrze orientuję to na większości privów:
-Nie będzie LF4 NIE MA
-Nie będzie Apisa oraz Zeusa NIE MA
-Nie będzie ulepszeń NIE MA
-Nie będzie P.E.T-a NIE MA
-Będa normalne platnosci poprzez SMS lub przelew NIE MA

Opublikowano

jak dla mnie na nie.

Mi osobiście podobają się nowości np. pet , ale np. expi się spokojnie i nagle wróg ci wyskakuje i na strzała cię niszczy. No bez przesady....... jak dla mnie mogliby usunąć lf-4 i ulepszenia bo reszta osobiście mi się podoba

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

dal bys mi jakies namiary na ten serwer?? :)

Czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

Myślisz, że bigpoint zrobi serwer na którym by tylko stracił, bo jakaś grupa ludzi na forum o cheatach tego chce ? o.O

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

ja robię server uridium wars potrzebuje tylko vps moge maxx 100 zł wydać daj ktoś dobry vps na którym ruszy i można płacić psc bo nie mam karty kredytowej

hehe włącz te UW albo na chamahi razem pogramy i jak będzie dobre mogę pomyśleć żeby jakoś cię finansowo wspomagać :)

Opublikowano

Pomysł nie przejdzie. Było milion takich tematów gdy wyszedł nowy silnik. Nikomu się nie chciało grać każdy chciał stare DO, pisali tematy na forum, prośby i nic z tego nie wyszło aż do dziś.

jp8p35.png
Opublikowano

Myślę, że jeżeli podpisałoby się pod tym 70-80% graczy całego DO to może i by usunęli to czego żądamy.

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...