Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toyota Supra u dylera za 750 000

MówMiWodzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd wy macie tyle miejsc w garażu na nowe fury? Ja mam standardowe 4 mam dopiero 7 poziom i moje samochody to: Volkswagen Scirocco oraz Audi A1 clubsoprt Quattaro.

Czy na większym poziomie ma się więcej miejsc? Grałem w to kiedyś ale doszedłem tylko do 20 lvl.

Jest sposób na miejsca w garazu szukaj w poradnikach:)

graphic.png

Opublikowano

Słucham tu o Carbonówce że taka dobra... Ja wczoraj Z06 objechałem w klasie A Porschaki i inne fury ^^ Jeden typ nawet z 4 nitrami nie dal rady (oczywiscie ja bylem bez nitra bcoz lagi)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jak ktoś nie potrafi jeździć to nawet F1 prześcigniesz wozem z klasy A za IGC :P

Dziś powinna być 3 rotacja? Czyli 12 wozów + 1 Special do wprowadzenia :P

Opublikowano

Chyba sobie żartujesz, już widze rotację :D niech najpierw ruszą serwer bo powerupy nie działają i w ogóle wszystko z opóźnieniem biega :/

142g9ox.png

Opublikowano

Chyba sobie żartujesz, już widze rotację :D niech najpierw ruszą serwer bo powerupy nie działają i w ogóle wszystko z opóźnieniem biega :/

Ty mi nie mów. Kupiłem sobie dziś MR2, zrobiłem max do B i sobie jadę jeden wyścig. Włączyłem nitro i nic. Jadę, jadę i pod koniec wyścigu się załączyło, a że był to zakręt to mnie obróciło i dupa.

Oni sobie chyba żartują... Ponadto niektórym powerupy działają normalnie i weź tu wygraj klasówkę.. ;__;

Mogliby coś jeszcze dać, bo mam dopiero 3200 coś osiągnięć, bez klasówek. Tak bym sobie wbił parę pkt jeszcze. ;f

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

No a MR2 jest overpower jak Chu....steczka. Próbowałem na klasówce B Mazdą RX-8 pocisnąć MR2 ale jego idealny start daje mu taką przewagę, że ciężko go dogonić.

Do tego dochodzi to, że jak tylko zrównasz się z MR2 to jego gigantyczna masa nie pozwoli Ci go wyprzedzić bo Cię zawsze zablokuje albo rzuci w ściane :D

142g9ox.png

Opublikowano

Powinny być wszystkie naraz, wprowadzają losowo, przeważnie co jakiś czas jeden po drugim.

Poza tym nie nazwałbym tego samochodami z rotacji, bo nie dość że jedną pomineli,

to na drugą dali inne wozy niż mieli, 911 4.0 sie chyba nie doczekam...

Wie ktoś od kiedy można BMW 3.0 CLS zakupić? bo dzisiaj pierwszy raz widze to "cudeńko"

Opublikowano

NFS W się sypie i to ostro, co chwile jakieś problemy

@Up

Ja nie wiem

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Jak to jest w końcu z tą rotacją samochodów za IGC? Na fejsie jedni piszą że niektóre samochody są, inni że nie ma, ja od 3 dni zerkam i nadal nie ma nic prócz VW MK1, już nie ogarniam ;_______;

Opublikowano

Jak to jest w końcu z tą rotacją samochodów za IGC? Na fejsie jedni piszą że niektóre samochody są, inni że nie ma, ja od 3 dni zerkam i nadal nie ma nic prócz VW MK1, już nie ogarniam ;_______;

Jesteśmy szczęśliwi mogąc ogłosić, że z powodzeniem udało nam się wprowadzić do rotacji kilka samochodów za gotówkę z gry. Jeszcze raz przepraszamy za opóźnienia. Ostatnio mamy jakiegoś nieszczęśliwego pecha w postaci trudności technicznych i nie byliśmy w stanie dodać obiecanych samochodów.

Aktualnie aktualizujemy nowy plan IGC, aby upewnić się, że jesteśmy w stanie dodać wszystkie samochody, które zapowiadamy. Proszę dać nam trochę czasu. Na razie poniżej podajemy Wam listę wszystkich samochodów, które dołączyły do rotacji aut za gotówkę z gry w dniu 28 stycznia.

Lamborghini Murcielago LP 640
Aston Martin DBS
Nissan GT-R (R35)
BMW M6 Coupe
Toyota Supra
Chevrolet Cobalt SS
Volkswagen Golf GTI MK1

~ Fixnow

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z tego porsche, bardzo opłacalny zakup, daje dobre wyniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...