Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toyota Supra u dylera za 750 000

MówMiWodzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli chodzi o brak rotacji aut za gotówkę z gry!

Chciałem bardzo Was przeprosić za opóźnienia dotyczące rotacji aut za gotówkę z gry. Ze względu na nieprzewidziane okoliczności i trudności techniczne po naszej stronie, muszę powiedzieć, że nie jesteśmy w stanie postępować zgodnie z harmonogramem. Jesteśmy obecnie w trakcie oceniania naszych wyborów i może to zmienić nasze plany.

Informację będę aktualizować tak szybko, jak tylko jest to możliwe. Po raz kolejny w imieniu mnie, Studia Easy i Electronic Arts przepraszamy za niedogodności. Aktualnie staramy się znaleźć jak najlepsze rozwiązanie tego problemu.

Pozdrawiam,

Muhammad Al-kaisy (Fixnow)

Community Manager @ EA

Może to jedna z prób złagodzenia sytuacji ;)

Czekamy, czekamy...

@Podpinam temat, aby każdy mógł się zapoznać.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Porshe 911 GT3 RS za 2.000.000 (2kk) IGC też dodane :)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

To podsumujmy jeszcze raz. Nie jestem pewien czy wszystko zauważyłem poprawnie bo nie pamiętam na 100% co było przed zmianami ale:

- Aston Martin DBS za 1,800,000 IGC

- Audi A1 w wersji Speed za 3100 SB

- BMW 1 Series w zwykłej wersji Orange za 3900 SB

- Chevrlet Cobalt za 300,000 IGC

- Hammer H1 Alpha w ofercie limitowanej (Red Juggernaut)

- Lamborghini Murcielago LP-640 za 1,700,000 IGC (nie wiem czy był?)

- Porsche GT3 RS za 2,000,000

- Toyota Supra za 750,000

- Golf Mk1 za 500,000

Nie wiem skąd te kombinacje ale nie do końca sa zgodne z tym co obiecali :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Przynajmniej coś dali,ten golf mnie bardzo ucieszył.No cóż,może w końcu się polepszy sytuacja gry.

Z tą sytuacją to nie byłbym taki pewnien, bo osobiście od niedzieli mam w grze takie lagi że co chwila wyrzuca mnie z wyścigów.. przy necie 6mb, a wszystkie inne gry gry w które gra brat typu AION, LOL działają bez problemu..

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

No nareszcie! Długo czekałem... Właściwie czekaliśmy na rotacje xD

Przynajmniej coś dali, to się liczy

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Mi pasują. Supre chciałem jakąś bo mam pomysł na naklejki a policyjnej wersji nie będę niszczył :P Oraz Golf mnie ciesz też chciałem stocka przygarnąć.

Nie wiem jak wam ale mi nie zalicza osiągnięć :(

Opublikowano

Zobacz czy nie masz kupionych :D Ja kupiłem 10 supr i się dziwie ,że mi nie zalicza osiągnięć i co się okazało zapomniałem iż miesiąc wcześniej kupiłem 10 Corolli :P

Grunt ,że coś dodali chodź Carbonową zabrali :D

Opublikowano

M6 kupowałem kilkanaście dni temu, więc chyba było.

convertible czy jak mu tam z odkrytym dachem był, coupe nie było, jestem 100% pewien ^^

Opublikowano

Może nie tyle co padły ale są bardzo nie stabilne bo do gry da radę wejść ale gorzej z naliczaniem osiągnięć i ze znajdowaniem graczy :)

Opublikowano

Serwery padły. xDDD

Dziwisz się cichy, jak wreszcie coś sensownego dali, to się ludziska rzucają. Miło by było gdyby tak częściej "sypnęli" i oby to za 3dni nie zniknęło...

Opublikowano

Skąd wy macie tyle miejsc w garażu na nowe fury? Ja mam standardowe 4 mam dopiero 7 poziom i moje samochody to: Volkswagen Scirocco oraz Audi A1 clubsoprt Quattaro.

Czy na większym poziomie ma się więcej miejsc? Grałem w to kiedyś ale doszedłem tylko do 20 lvl.

Opublikowano

@UP

Tak, im większy poziom tym więcej miejsc

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Dziwisz się cichy, jak wreszcie coś sensownego dali, to się ludziska rzucają. Miło by było gdyby tak częściej "sypnęli" i oby to za 3dni nie zniknęło...

Nie spodziewaj się szału , z weekendowych rotacji najlepsza była jak dotąd Carbonówka, która i tak w swojej klasie nie ma dużych szans z Nismo, a serwery ostatnio często padały, u mnie już aktywne :rolleyes:

Opublikowano

Skąd wy macie tyle miejsc w garażu na nowe fury? Ja mam standardowe 4 mam dopiero 7 poziom i moje samochody to: Volkswagen Scirocco oraz Audi A1 clubsoprt Quattaro.

Czy na większym poziomie ma się więcej miejsc? Grałem w to kiedyś ale doszedłem tylko do 20 lvl.

Moje konto wygląda tak.

http://nfstimes.com/nfsw/pc/CICHYKROPKA

Miejsca możesz sobie zrobić korzystając z poradnika w dziale.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...