Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z EliteMT2 i kamer mod 2011 sf

PiszczatXable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :)

Mam taki problem,a z nim 2 pytania;)

-Gdy odpalam mod 2011 sf i chcę wejść na EliteMT2 to serwery są niedostępne(tzn 3 kropki tam gdzie jest ch1/ch2/ch3... ) Zaktualizowalem EliteMT2,i pobralem najnowszego 2011 sf z metin2mod.tk i dalej to samo;/ podobny temat był do pandory mt2 i ktoś coś dał do podmiany : jakis patch pandory. POMOZCIE PROSZE

Opublikowano

Skopiuj te dwa pliki z folderu pack czystego clienta do tego samego folderu z clientem z modem: icon.eix i icon.epk.

Postać może być na wierzchowcu lub w zbroi której na modzie nie widać.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Skorzystaj z tego:

http://metin2mod.tk/mapy.html

Wyciągnij z czystego klienta serwera npclist i atlasinfo i wklej je tak jak jest w instrukcji. Tak jak pisałem wcześniej, postać znajduje się na koniu, stąd to dziwne umieszczenie.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

fakt widac ze potac jest wbita w ziemie po zalogowaniu normalego metina widac ze nie jest niestety na modzie nie można wykonywac ataku

Opublikowano

Ma ktoś działającego linka do tego moda2011sf na virtualMt2? Gdy próbuje pobrać go ze strony metin2mod.tk to wyświetla się że strony z tym plikiem nie znaleziono.

• 11 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam to samo postac wbita w ziemie i nawet ruszac sie nie mozna  I nie widze npc Pomoże ktos ? 

Ściągnij i spatchuj klienta Pandory i wrzuć do niego moda, na nim będzie działać Elite.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie niestety nie widać na modzi hadlarzy, dopalaczy, uriela itp.

9lk27p.jpg

Zrobiłem tak jak było tu: http://metin2mod.tk/mapy.html

Moda zainstalowałem najpierw na PL-u a potem na kliencie. Na PL-u jest wszystko ok, tylko ze nwm jak te mapy wgrać PK czy katakumby.

Jak wkleiłem to npclist i atlasinfo i te inne pliki z kliena to nie zadziałało, nadal nie było widać nic na PK

Pomoże ktoś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...