Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Artyleria niemiecka.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszedłem w niemiecką arte . Jestem aktualnie na grillu z topowym działem i jakoś średnio mi się nim gra. Długo celuje i tylko 5 stopni odchylenia działa.. lekko przestawie celownik i od nowa trzeba celować. Zostać na niemieckiej czy coś innego poradzicie ? może jakiegoś mody do artyleri są . Jakieś rady ?

Opublikowano

Jest Mod Pro arty, ale on nie wiele pomaga. Niemiecka, artyleria się nigdzie zbytnio nie przydaje, także radziłbym odpuścić sobie tą linie i robić brytyjską, amerykańską lub francuską.

Opublikowano

Idź w amerykański, zacznij od T18.

Chyba Ci się coś ziomuś pomyliło ;p

Na początek polecam ruską lub brytyjską, z przychylnością na brytanie. USA ma tragiczną celność i nie polecam na początek.

Opublikowano

Przeszedłem linie niemieckim art i imo jest rewelacyjna.

Ciekawe czy osoby odradzające tą linie odblokowały przynajmniej 6 tier.

76561198001815076.png
Opublikowano

Przeszedłem linie niemieckim art i imo jest rewelacyjna. Ciekawe czy osoby odradzające tą linie odblokowały przynajmniej 6 tier.

Nie stwierdzam, że jest zła, tylko, że są lepsze.

Nie odblokowałem 6t, ale grałem grillem xD

http://tank-compare.com/pl/compare/conqueror-gun-carriage/gw-e-100/object-261#T1=154I122I78I189I135&T2=216I174I150I268I148&T3=374I315I263I470I182 

Może i mają podobny DPM, ale celność, mobilność, rld itd. Przeważają że to ruskie mają lepszą arte ;)

Opublikowano

Już nie wiem czy mam grać tym grillem czy nie do huja pana..

trwa test, wbijna serer i sprawdz ktora arta bedzie Ci sie najprzyjemniej gralo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...