Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy nie moge kupic Minecraft Premium

Ridller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zweryfikowalem konto paypal mam na nim 90 zł i jak klikam zapłać teraz to wyskakuje błąd chociaż mam kwotę na minecraft na paypalu i Zwerifikowane konto jest czy to jest związane z tym ze nie moge przez paypal czy serwery minecraft sa obciążone proszę o pomoc !!

Pozdrawiam

Ridller

sygnaturka.png
Opublikowano

Hmm może spróbuj później ?

Dodaj z 10 zł jeszcze może za jakieś gunwo trzeba zapłacić.

Opublikowano

Ale tam jest bardzo dużo pytań i nie sadze ze szybko odpowiedzą a moze ktoś ma poradnik jak to zrobic bo dużo ludzi ma taki problem :( ;( pomocy !

sygnaturka.png
Opublikowano

Z tego co ja tam wiem, bo sam abym mógł kupić jakąkolwiek grę za pośrednictwem PayPal musiałem zweryfikować (dodać) moją kartę kredytową do konta PayPal...

Masz połączoną kartę z kontem PayPal?

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Ale moi rodzice nie maja karty kredytowej i ciagle mi pisze Błąd po kliknięciu zapłać teraz!

To wina minecraft.net czy Paypal ??

sygnaturka.png
Opublikowano

To wina PayPal, musisz połączyć jakąkolwiek kartę... pomyliłem się i ja posiadam kartę debetową.

Połączyłem ją normalnie z kontem PayPal i normalnie mogę kupować gry, gdy mam tylko pieniądze dostępne na PayPal.

Połączyłeś jakąkolwiek kartę z kontem PayPal?

Napisz w temacie jaki błąd Ci wyskakuje po kliknięciu "Zapłać teraz".

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Otoz wyskakuje mi cos takiego . :

Nie można zrealizować tej płatności, a Twoje konto nie zostało obciążone. Skontaktuj się z handlowcem w celu uzyskania dalszych informacji.

Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności

Niestety, w tej chwili nie możemy przetworzyć płatności za pośrednictwem Twojego konta PayPal. Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności (o ile jest dostępna).

A mam na koncie 95 zł doladowalem jeszcze 5 zł i nadal nie działa !! Pomocy!!

sygnaturka.png
Opublikowano

Stwórz nowego paypala, przelej na niego kasę i spróbuj. Na pewno ustawiasz dobrze wszystkie preferencje płatności?

xc53.png

Opublikowano

Nie bo nie posiadam, ponieważ mam paypal z przelanymi 95 zł z połączonym rachunkiem bankowym.

sygnaturka.png
Opublikowano

Bo tam napisane jest zeby przesłać znowu pieniądze na konto bankowe jest kara 30 Pln -.- i ja nie pisałem ref ??

sygnaturka.png
Opublikowano

Juz czytałem fora koleś miał 120 zł i nie działało ma ktoś jakaś inna propozycje proszę o pomoc naprawdę!

sygnaturka.png
Opublikowano

To nie kupisz, musisz połączyć konto bankowe lub kartę na TWOJE nazwisko, czyli dane paypal to twoje dane, konto też twoje dane. A jeśli rachunek jest na nazwiska rodziców, to trudno.

Opublikowano

Musisz połączyć konto z kartą kredytową/debetową, niektóre płatności tego wymagają, ale zawsze możesz kupić na jakieś innej stronce z kluczami ;)

Nie ma sygnatury, bo była brzydka :c

Opublikowano

Ty tutaj ciągle refreshujesz, a nawet nie odpowiesz na pytanie które zadał kolega!

Prawdopodobnie to jest powód dlaczego nie możesz kupić przez PayPal...

To nie kupisz, musisz połączyć konto bankowe lub kartę na TWOJE nazwisko, czyli dane paypal to twoje dane, konto też twoje dane. A jeśli rachunek jest na nazwiska rodziców, to trudno.

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...