Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa pracowania komputerowa w szkole ?

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Pisząc ten temat chciałbym się dowiedzieć jak działa szkolna pracowania komputerowa w szkole, mam w domu 2 komputery, jeden to mój główny a drugi taki do pobierania z torrentów . I w szkolnej pracowni jest tak że głównym komputerem można wyłączyć pozostałe. Jak to zrobić? Chciałbym połączyć 2 komputery ze sobą tak aby jak ten do pobierania z torrentów pobierał np. film to żebym z tego głównego komputera mógł zobaczyć jak idzie pobieranie itp. I jak się film pobierze na ten komputer do pobierania to żebym bez żadnego pendriva czy cos mógł bezpośrednio film z komputera do pobierania przeniósł na komputer główny... Pozdrawiam i liczę na odpowiedz

Wiem że trochę skomplikowane pytanie ale bardzo mi na tym zależy.. Pozdrawiam i za dobre odpowiedzi polęcą limity like i 5 w profilu

Opublikowano

normalnie, kupujesz terminal ( ok 100zł ) i podpinasz dysk na usb albo pena ( np 16 Gb czy 32 Gb ) do niego albo instalujesz system na dysku jeśli terminal go ma . uruchamiasz system , startujesz torrenta i gotowe

terminalem zarządza się przez zdalny pulpit bo tam głownie XP jest

90% programów do torrentów ma zarządzane przez www

p.s. u mnie tak działa terminal HP w sieci z torrentem , mały pobór prądu ok 15-30 W max , pen 16 Gb i dysk 640 Gb. wszyscy mają dostęp do pena i torrenta przez sieć

kupując masz wszystko gotowe tylko uruchomić torrenta i wpiąć do routera kablem albo przez wifi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

w szukaj wystarczy HP Thin Client

terminal z ok 1 Ghz prockiem z 256 RAM/Flash wystarczy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...