Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

edycja moda

WaRRocK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam podaje moda ktory jest to chyba sam celownik i jakies male okienko to wlasnie o nie sie rozchodzi nachodzi mi ono na panel dmg i chce go przesunac w prawo tzn na srodkowa czesc dolnego ekranu .tak jak jest tylko ze 3-4 cm w prawo.celownik super ale ja niewiem jak zrobic w jakim programie zeby mi sie odpalilo bo otwieram notepad i wyskakuja mi jakies h... notatnikiem to samo....

sry za klopot i jak to napisalem zamotalem sie trochu

pomoze ktos albo niech napisze gdzie to zrobic zeby to male okno przesunac

LIKE

Opublikowano

2 sprawa tamten mod usonalem wiec niebylo tematu.

teraz tak moze mi ktos opisac pliki w katalogu scaleform ? ktory plik co daje do czego jest?

bo chce wgrac sobie rozne zeczy z 2 roznych celownikow np. glowny celwonik z innego znajperski z innego i arty z innego

LIKE

Opublikowano

W jakim modzie xD? Podaj nazwę i co chcesz osiągnąć.

Wydaje mi się, że nie da się łączyć różnych celowników. Albo bardzo dużo roboty, albo się nie da.

Opublikowano

ok podam wam celowniki

https://www.virustotal.com/pl/file/d1a238cd36bf73e1db647ace4c7b499537ad653a80d7082b0ea18305e6bd09b4/analysis/1390911251/

https://www.virustotal.com/pl/file/ef765b599051c383e6de23cf2f0fd7905f961bc6266a552ed57ef37fcfa34373/analysis/1390911367/

tak wiec chce praktycznie wszystko z niebieskiego lecz celownik arty chce z tego 2.nr.1213.

chce snipka z 1713.taki on ma czerwony z zielonym chyba a glowny ten bez klawisza shift chce niebieski czyli reasumojac :

gnowny niebieski ,sniperski chce z celownika nr 1213 i arte chce z niego .arte da sie bo spr ale mieszaja mi sie glowne sa oba praktycznie

1726_Niebeski_celown.rar

1713_celownik_0.8.10.rar

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...