Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Balmora.pl

LikeWeed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupi jesteś

Dziurawe gunwo komu to potrzebne?

Widze pro elo elo Web Majster ;> skoro jesteś taki dobry w te klocki to ją odbuguj i wrzuć poprawioną ;) czekam z niecierpliwością :D

nlcEZxg.png

Opublikowano

dokladnie nadajesz sie do pchania karuleli po sezonie .. Skoro ma dziure to sie podziel zalatamy a nie pierdolisz farmazony i nabijasz posty jaki to z cb jebitny znawca a nie potrafisz pewnie zainstalowac phapa pozdro ziomek i wez wyjdz bo nie wnosisz nic do tematu a zaraz zaczne zglaszac :)

xxx

Opublikowano

A działa ItemShop poprawnie? i czy strona jest dobrze spolszczona :X ?

Zanim zadasz pytanie przeczytaj inne wypowiedzi.

Bedzie ci atakował bo to gruby. Strona spolszczona -.-

r3ePj8E.png

Opublikowano

Powiedzicie mi taką sprawe a macie do niej prawa? i wgl? zeby potem nie było ze jeżeli jej ktoś uzyje bo ja tez mam zamiar strone Serwera uDreams wrzucic ale sie boje.

Opublikowano

wiesz stawiasz stronke na hosteam'ie i grubas moze nawet i swoim wozkiem nakurwiac a nie ruszy

Powodzenia w stawianiu strony na tym samym serwerze co grę.

Opublikowano

Powodzenia w stawianiu strony na tym samym serwerze co grę.

ty jednak jestes rudy .. czy ktos powiedzial ze na tym samym ?? 36 zl to nie majatek.. a strona bd stabilna i grubas wsciekly ;d

xxx

Opublikowano

ty jednak jestes rudy .. czy ktos powiedzial ze na tym samym ?? 36 zl to nie majatek.. a strona bd stabilna i grubas wsciekly ;d

Jestem brunetem misiu kolorowy, a spróbuj postawić na hostingu czy vps z hosteamu to jeszcze bardziej się pośmieję.

Opublikowano

Hmm a czemu mialbym niby nie postawic na vps'ie ?? moze dla cb jest to czarna magia i niee potrafisz postawic wiec wyjdz i nie wracaj widac dla cb bd trzeba napisac specialny poradnik jak kupic vps'a zainstalowac php , wgrac strone i podpiac ... jak dla specialnego dziecka ale nic dla cb specialnie to zrobie

xxx

Opublikowano

Hmm a czemu mialbym niby nie postawic na vps'ie ?? moze dla cb jest to czarna magia i niee potrafisz postawic wiec wyjdz i nie wracaj widac dla cb bd trzeba napisac specialny poradnik jak kupic vps'a zainstalowac php , wgrac strone i podpiac ... jak dla specialnego dziecka ale nic dla cb specialnie to zrobie

cb jprd weź ogar i wprdl z frm k -.-'

Opublikowano

Dzięki za udostępnienie, na pewno się przyda. Łap lajka

przejrzę ją, może sie czegoś ciekawego dowiem ^.^

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...