Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko robione na nivlam

wiec tak dla nukera 30mastery z all skillami (biechon,light,cold) potrzebne jest 12305 sp

wedlug nivlam jezeli sie jedzie od 1lvl do 30 na gapie -6 sie dostanie 15,496 SP.

czy to prawda czy nivlam klamie?? dlaczego kazdy na 20+ tak zawziecie farmi -9?? przeciez nie ma sensu jechac na -0-1 do 20 a potem sie meczyc -9 lepiej wybocic ten 30 na -6 i jeszcze troche sp zostanie ;>

Opublikowano

Oni farmia do max lvla

zeby byc ff do 100 lvlu potrzebujesz ok. 1,600,000 takze to co zostanie to mozna za przeproszeniem o dupe obic :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

wszystko robione na nivlam

wiec tak dla nukera 30mastery z all skillami (biechon,light,cold) potrzebne jest 12305 sp

wedlug nivlam jezeli sie jedzie od 1lvl do 30 na gapie -6 sie dostanie 15,496 SP.

czy to prawda czy nivlam klamie?? dlaczego kazdy na 20+ tak zawziecie farmi -9?? przeciez nie ma sensu jechac na -0-1 do 20 a potem sie meczyc -9 lepiej wybocic ten 30 na -6 i jeszcze troche sp zostanie ;>

NIvlam troche oszukuje :P

Co do tego farmienia to lepiej od początku na -9 na tych ongach albo gdzie indziej na taxi bo wtedy jest najlepeij d lvl robić podczas farmienia. Potem na wyższym lvlu wolniej juz leci na taxi i nie ma sensu d lvlu robić ale jak to uważa.

76561198001815076.png
Opublikowano

nie patrząc już na ongi to moim zdaniem szybciej wychodzi wbić jakiś tam lvl a potem przyfarmić na -9 niż bawić się przez pare lvl w -6 :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

spojrzec z innej strony 2dni recznej roboty czy 2tygodnie na bocie jak kto woli ja wole opcje nr 2 :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nie gadaj że 1 miech.. a wbijanie na serwa?

Sbot ma opcję reloga, do tego często farmiący się kupują premki, znam gościa co wbił w 1,5 miesiąca 100 ff ;]

Admin Cienia
Opublikowano

E tam premka, na serwery teraz w miare da się wbić wiec z farmieniem nie problem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@2up

niektorych na to naprzyklad nie stac zeby wydawac 120zl na kazdy miesiac na wirtualna gre..

Jest sens, poprostu dluzej siedzisz na farmie co za problem byc 3-4 miesiace na ongach..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja tylko mowie, to co widze.. znajomy farmi sobie 3 chary... na kazdym jest premka+ i na taxerze >.< NIe ma to jak uzaleznienie ^^

Opublikowano

Ja tylko mowie, to co widze.. znajomy farmi sobie 3 chary... na kazdym jest premka+ i na taxerze >.<  NIe ma to jak uzaleznienie ^^

Jak sie zarabia to stać :P

76561198001815076.png
Opublikowano

ja wyfarmiłem 1,3m sp bez premki ;) żaden problem ;]

Wyfarmić to nie problem tylko ile ci to zajęło.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000