Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brązowy Gold

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak kiedyś dojdziesz do Plat1 i będziesz wchodzić do Diamentu to dopiero zobaczysz co jest najgorszą dywizją :P

Z golda wychodzi się stosunkowo łatwo, wystarczy dobrze grać mechanicznie, i nawet przy gównianym podejmowaniu decyzji wyjdziesz wyżej.

No nie wiem, co mam promout to jest minimum 1 afk lub troll , tak samo teraz (dzisiaj) ;)

Opublikowano

Oj dzieci dzieci. Nic nie widzicie poza lolem.Zacznijmy od jednej prostej zależności . Gra powinna sprawiać przyjemność jeżeli tak nie jest to lepiej odpuść sobie. Spina przez gre. Wyjdźcie na dwór.

Opublikowano

Na lola to już nie chcę mi się patrzeć czasami...Poszedłem Teemo na topa a w lobby "repport teemo for troll " i inne głupoty, że przegram linie czy coś. Zaczął się mecz fb na bocie 3-4 min... Z lini schodziłem 4/1 a reszta teamu: draven 4/12, master 5/15, malzahar 5/10, leona 2/10 i nie idzie się nie ddenerwować na tą gre...

Opublikowano

Oj dzieci dzieci. Nic nie widzicie poza lolem.Zacznijmy od jednej prostej zależności . Gra powinna sprawiać przyjemność jeżeli tak nie jest to lepiej odpuść sobie. Spina przez gre. Wyjdźcie na dwór.

Teraz ci zripostuje.

Niektorym nie odpowiada im swoja praca wkurzaja sie przez nia codziennie i zarobki nie sa duze dlaczego z niej nie odejda?

Jak juz wczesniej powiedzialem jak chce miec zabawe ide na normala czy inny tryb ale nie na rankedzie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@Veme

Ale jak nie pójdzie do pracy, nie będzie miał z czego żyć i zdechnie głodną śmiercią. Ty przestając grać w Lola pomagasz społeczeństwu, bo jesteś zwykłym płaczkiem, jak większość z Was.

fb.com/myrodj

Opublikowano

@Veme

Ale jak nie pójdzie do pracy, nie będzie miał z czego żyć i zdechnie głodną śmiercią. Ty przestając grać w Lola pomagasz społeczeństwu, bo jesteś zwykłym płaczkiem, jak większość z Was.

OK ide sie pociac lyzeczka do herbaty.

I nie wiesz czy jestem placzkiem czy nie stworzenie jednego tematu na ten temat nie tworzy mnie placzkiem

PS. Nawet nie wiesz jak sie zachowuje podczas gry wiec twoja opinia nie ma oparcia.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jak kiedyś dojdziesz do Plat1 i będziesz wchodzić do Diamentu to dopiero zobaczysz co jest najgorszą dywizją :P

Z golda wychodzi się stosunkowo łatwo, wystarczy dobrze grać mechanicznie, i nawet przy gównianym podejmowaniu decyzji wyjdziesz wyżej.

Z D2 do D1 jest najgorzej chyba że przeskoczysz.

@Top

Nie ma co płakać ani flamować tylko trzeba grać, gold V nie ja taki zły.

Opublikowano

Wszystko fajnie kurwa, tyle że dostałem bana za wykerowanie gry, a dokładnie GG EASY

No i prawidłowo! za "gg easy" powinni banować i banują.

Np gram sobie mecza.. przykładowo wygrywamy 50/40 a oni zrobią ace i pushują a pod koniec "gg easy' a np ja ze statami 15/2.. i co tu zrobić ? Tylko jedna rzecz jaka została do zrobienia. Tą rzeczą jest [Report]. Kiedyś na streamie riotu mówili że za "gg easy" mamy reportować jako obelga, i faktycznie to działa. bo banują od 3 dni do miesiąca za takie coś.

Dziękuję dobranoc. a co do tematu to wczoraj miałem tak samo.. 4 pod rząd przegrałem a potem 1 wygrana i first win.. i spać :D

Opublikowano

Lałem ze śmiechu jak to czytałem xD

Taki rejdż, że to ja pierdole xD

Raz przegrywasz raz wygrywasz pogódź się z tym.

A po za tym, skoro jesteś taki super uber elo, to idź może na inną linie pomóc a nie zapewne siedzisz u siebie, ownisz jakiegoś niedorozwoja i wyzywasz innych bo nie dają sobie rady....

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Lałem ze śmiechu jak to czytałem xD

Taki rejdż, że to ja pierdole xD

Raz przegrywasz raz wygrywasz pogódź się z tym.

A po za tym, skoro jesteś taki super uber elo, to idź może na inną linie pomóc a nie zapewne siedzisz u siebie, ownisz jakiegoś niedorozwoja i wyzywasz innych bo nie dają sobie rady....

Deklu uzyj mozgu gram adc albo support.

Dzisiaj wygralem z Leona linie i bylem Caitlyn 6/0 ale co z tego skoro Yasuo na topie zrobil 0/5 naffedowal shyvane i nasz jungler zaczal trolowac gre.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Deklu uzyj mozgu gram adc albo support.

Dzisiaj wygralem z Leona linie i bylem Caitlyn 6/0 ale co z tego skoro Yasuo na topie zrobil 0/5 naffedowal shyvane i nasz jungler zaczal trolowac gre.

Już wyzywasz rage kidzie? :c

No to cieszę się bardzo, że wygrałeś (jak zawsze z resztą), ale skoro masz takich noobów w teamie ;/ to albo masz chujowe MMR (zapewne) albo polecam przycisk ignore w lobby po meczu...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Pewnie nic nie robisz ponad to, że nie przegrywasz swojej linii. Nie pomagasz swoim teamatom natomiast wyzywasz a potem płaczesz na forum jacy to oni są słabi. A ty, przyszła gwiazda sceny league of legends nie może ich wycaroować. Masz tutaj screena jak się wychodzi z golda.

o8re.png

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Czy to tak ciężko użyć mósku?

Wycarrowałeś w jungli, ale chodzisz na inne linie a potem płaczesz.

FUCK LOGIC

Ze co ?

Zazwyczaj banuja mi champy do jungli wiec nie chodze, ale tutaj juz bylem wkurzony wiec poszedlem kamieniem.

Tak poza tym chcialbym zobaczyc jak ty grasz.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Slyszalem,ze gold jest najciezszy do przejscia, sam mialem przed resetem gold I i 60 pkt , ale niestety reset :<, mimo to polecam ci nie grac przez jakies pol godziny po przegranej grze i sie uspokoic :)

Opublikowano

prawda jest taka że tam gdzie jesteś to na takim poziomie grasz.

Pewnie jesteś osobą tego typu że jak ktoś ma już 3 deady to płaczesz i piszesz "report this fcking idiot omg fcking trash yasuo"

Akurat problem w tym że takim jest pomóc a oni sami potem mogą wynieść twój team do zwycięstwa.

W moim przypadku grając malphitem topa i nawet gdy go przegrywam to nie prosze o ganki bo wiem ze polece teleportem na bota i zgarne killa lub asysty.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

prawda jest taka że tam gdzie jesteś to na takim poziomie grasz.

Pewnie jesteś osobą tego typu że jak ktoś ma już 3 deady to płaczesz i piszesz "report this fcking idiot omg fcking trash yasuo"

Akurat problem w tym że takim jest pomóc a oni sami potem mogą wynieść twój team do zwycięstwa.

W moim przypadku grając malphitem topa i nawet gdy go przegrywam to nie prosze o ganki bo wiem ze polece teleportem na bota i zgarne killa lub asysty.

xDDDDD Nigdy tak nie pisalem ale luzz.

Ps. Nie moge pomoc topowi gdy gram adc a on jest 0/5 przed 10 minuta.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

To przestań grać adc, graj jungle i wymainuj sobie jakąś postać która bedzie ci sie dobrze gralo i bedziesz wiedzial ze jak ją wybierzesz to masz juz 70% na wygraną.

Ja tak mam zagrałem ostatnio 8 rankedów i 7 wygranych :D. Jak coś to jestem plat 2

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...