Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brązowy Gold

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po meczach kwalifikacyjnych trafilem do Gold 4.

Aktualnie znajduje sie w Gold 2, ale to co tam sie dzieje to jest po prostu KOSZMAR.

Tu jestes albo w noobskim teamie albo w tym co potrafi grac. Ostatnio trafiaja mi sie te noobskie UNCARRABLE w ch** jungle 2/9 adc corki z jednym itemem w 33 minucie itd.

Za kazdym pieprzonym razem wygrywam zasrana linie, ale co z tego skoro zasrany bot lane robi 0/10 i przegrywa gre albo jungler ma wyjebane i nie robi nic oprocz padania w jungli.

To jest nie do pomyslenie co tu sie k**** dzieje, ja jestem w goldzie czy w brazie PANIE RIOT. Ogarneli by te dzieci bo tak sie nie da grac. Albo to jakis noobek boi sie wejsc w tf'a albo w ogole go nie ma i jest na topie/bocie.

Mnie juz kurwica bierze i zapewne dostane bana przez tych dekli co grac nie umieja.

Temat stworzony abyscie napisali wasza opinie na ten temat.

Ps. Pisalem to w emocjach po kolejnej przegranej z powodu pro elo elo ziomala na jungli.

Pomogłem? To dobrze.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znam ten ból, powiem Ci że to się teraz dzieje o dziwo i w silverze i w goldzie, nie wiem jak wyżej :_; Miałem dzisiaj w teamie 0/14 trynde, 7/13 sivir, 0/16 sone i AFK gp (od pierwszego lvla). No generalnie chodziłem i zabijałem, 19/9 LB, tylko co mi po tym jak grałem sam ^^ Pozostaje grać i liczyć na dość w miare carryable teamy, 3 następne wygrałem :v

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Szczerze to można powiedzieć że raz Ci się trafi dobry,raz średni a raz słaby team.

Jeśli Twój team często feeduje w early,po czym late game nie jest do ogarnięcia to próbuj roamować mid'em lub grać junglą i pomagać teamowi.

Do tego graj z kimś duo(oczywiście z osobą która umie grać)-wtedy będzie łatwiej.

Opublikowano

Przyjmij sobie to tak.

1. Nie wszystkie gry się wygrywa

2. Niektóre gry są przegrane od początku, od champion select.

3. Po przegranej grze powiedz sobie, że nie wszystko się wygrywa i lecisz dalej ;)

Pomaga :D

Opublikowano

Widocznie jesteś w uj słaby skoro aż 15 przegranych pod rząd, przede wszystkim nie wdawaj się w dyskusje z typami, tylko skup się na sobie i własnej grze, ja bardzo często trafiam na ludzi, zazwyczaj polaczków z "PL" w nicku, którzy zaczynają grę od hejtu wszystkich i kończą ją ze statami 1/9 lub afk, ale nawet i takie gry da się wygrać, wszystko tak naprawdę zależy od tego jak grasz i czym grasz ;f

@Aha i jak masz się wnerwiać na grę, to lepiej odpuść i pograj jak Ci nerwy przejdą.

Opublikowano

@2 Up - bez przesady, jeśli przegrywasz to odpuść na dzień lub dwa, pomaga. Wczoraj przegraliśmy na duo dwa pod rząd (a to w sumie rzadko się zdarza). Odpuściliśmy, dzisiaj 3 win. I w sumie trzeba było je carry'ować, ale dało radę. Trafił nam się team z dwoma mądrymi trollpickami. Koleś picknął mida, drugi oczywiście "no, I mid", trzeci zrobił to samo bez słowa. No i w końcu ten najbardziej, wydawałoby się, głupi poszedł ze mną normalnie jak support na bota. Ten pierwszy, grając talonem, jakoś dał radę na jungli, na midzie został trzeci. Kolega z duo grał na topie. No i wygraliśmy. Ciężko, ale w końcu wygraliśmy (ja skończyłem z 11/4/12 adc, reszta teamu nie dużo gorzej, mimo że early całkowicie przepieprzył mid, a kolega na topie nie mógł nic zrobić nasusowi, więc nasus sobie farmił xD) ^^ Z praktycznie każdym teamem da się jakoś dogadać, a to wystarczy. Po drugiej stronie siedzi człowiek, nie ważne jak głupi, zawsze ma jakiś czuły punkt, którym sprawisz że się poprawi. Czasem jest za późno, czasem tego punktu nie znajdziesz, ale jak się postarasz to wygrasz więcej.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Ja wyszedłem z Silver I do Gold III (9/1), wbiłem 100pkt ligowych i od tej pory zaczął się jakiś cholerny pech. Poziom gry jest gorszy niż w silverze (wychodziłem od V). Mam już 6 rankedów pod rząd w plecy, bo albo blitz troll kupuje full mana gemów, albo co druga gra to jakiś afk. Nie wiem co się porobiło, ale ludzie co narzekają na Silver/Bronze, to info dla was, że w Goldzie jest jeszcze gorzej. Nie chciało mi się w to nigdy wierzyć, ale gra w goldach to masakra :P

@down

Mutować można, ale na blitza full mana gemy i leceniem na hardcora mute nie wiele się niestety zda :)

Opublikowano

Bywa, ja miałem tak że zagrałem 10 gier, wrzuciło mnie do S1, pograłem dalej, dostałem promo, wtopiłem promo z łącznym lose streakiem 6 gier w plecy, odpuściłem, bo po prostu to nie był mój dzień, słabo grałem, usiadłem sobie na drugi dzień z 13tu gier przegrałem tylko jedną i z S1 skończyłem w G3, ja mam taką naczelną zasadę, jak widzę trolli to po prostu mute wszystkich na czas gry (ofc nie pisząc o tym, bo to tylko zaognia konflikt) i zajmuje się sobą >.>

Opublikowano

To Riot Cię nie lubi i ma na celu zniszczenie Ci życia przez dobieranie Ci skurwieli do teamu.

Tak na serjo, to: Czego się spodziewałeś po goldzie. Teraz większość wysokich lig pospadało do golda- silvera i stwierdzili, że potrollują bo nie chce im się odrabiać lig.

Opublikowano

Graj grę na 20 dni, poziom golda powinien się podwyższyć, a "unskille" spadną do brązu/silvera. W tym czasie pomainuj jakiś champów :).

28bb3w1.png

Opublikowano

Dzieje się tak przez tych którzy carrują się z kolega lub kupują boosta. Wiec...

Opublikowano

Wygrałem rankeda 2v5 vayne + volibear.

Jeżeli jesteś dobry będziesz piął się w górę mimo słabych teamów.

Opublikowano

Miałem serię w goldzie IV 12 porażek z rzędu i zacząłem grać jungle VI lub adc Jinx/lucian w dwa tygodnie wyszedłem do platyny 4 i będę wyżej. Wystarczy zmienić nastawienie. Mieć na wszystko wyjebane jeżeli inne linie przegrają i wiesz że po meczu to nie wyzywaj się co ci to da po co obwinać innych za błędy zacznij wtedy grać dla zabawy rób co chcesz szlifuj umiejętności danej postaci a w następnej grze będziesz mógł nią zrobić więcej . Powoli wyjdziesz znajdź ziomka do duo na bocie i wygracie większość bez problemu jeśli jesteście ogarnięci.

Opublikowano

zwykly placz grasz dla ligi czy grasz dla zabawy? o to jest pytanie

Gram dla ligi, jak chce miec zabawe ide na normale nie rankedy.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

W goldzie już samemu sie gry chyba nie da wycarować, chyba że grasz na poziomie challengera. Jeżeli chcesz sie wybić ponad tą gównianą ligę to polecam tylko i wyłącznie duo, inaczej będziesz sie wściekał na cały świat, że przegrywasz, jak ja to robiłem. - Nie chodzi mi o premade bota bo na to sram, tylko najlepiej Mida i Jungle, wtedy masz pewność że Twój kolega pomoże reszcie i Tobie, jeżeli sobie nie radzisz. Jungler odwraca losy gry. :)

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś, ale Gold to aktualnie najgorsza dywizja - NIE, NIE PRZESADZAM. Dlaczego? Większość osób jest tam boostowana i mając Golda grają bo grać muszą, aby dostać nagrody na koniec sezonu. Przyjemniej się gra w Silverze czy też niżej. Sam mam aktualnie podobne przypadki. Wygrywam linię, a w 10 min spoglądam na bota, a tam 1/4, 1/5 itd. - Jakiś tam ss z rana:

1390924553-U323107.png

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś, ale Gold to aktualnie najgorsza dywizja - NIE, NIE PRZESADZAM. Dlaczego? Większość osób jest tam boostowana i mając Golda grają bo grać muszą, aby dostać nagrody na koniec sezonu. Przyjemniej się gra w Silverze czy też niżej. Sam mam aktualnie podobne przypadki. Wygrywam linię, a w 10 min spoglądam na bota, a tam 1/4, 1/5 itd. - Jakiś tam ss z rana:

1390924553-U323107.png

Jak kiedyś dojdziesz do Plat1 i będziesz wchodzić do Diamentu to dopiero zobaczysz co jest najgorszą dywizją :P

Z golda wychodzi się stosunkowo łatwo, wystarczy dobrze grać mechanicznie, i nawet przy gównianym podejmowaniu decyzji wyjdziesz wyżej.

Opublikowano

Moze to kwestia MMR ?

Mnie po 10 grach wrzucilo do Gold 1 a w S3 tez bylem w Gold 1 no i od tego czasu noob team trafil mi sie moze ze 3 razy reszte teamow mam dobrych

Tylko czesto ja cos zjebie a reszta jest na plusie :)

Opublikowano

Jak kiedyś dojdziesz do Plat1 i będziesz wchodzić do Diamentu to dopiero zobaczysz co jest najgorszą dywizją :P

Z golda wychodzi się stosunkowo łatwo, wystarczy dobrze grać mechanicznie, i nawet przy gównianym podejmowaniu decyzji wyjdziesz wyżej.

Anony mi nie musisz mowic jak jest w Platynie 1 sam tam bylem przez 3 miesiace ^^

Moje mmr jest juz tak chujowe ze dostaje po 16 puntkow za wygrana.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...