Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Studio i akceptowanie wyszukanej gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie,

jestem nowicjuszem odnośnie BoL Studio - tego bota i chciałem się dowiedzieć czy potrzeba jakieś specjalne konfiguracje do tego aby bot (w moim przypadku Skrypty na Sorakę) akceptował automatycznie wyszukaną grę?.

Sprawa wygląda następująco:

pobrałem całą paczkę z:

http://www.mpcforum.pl/topic/972616-jak-szybko-wylevelowac-smurfa-1-30-lvl/

Zrobiłem wszystko dokładnie wszystko to co jest w poradniku, i bot działa, ale jest jeden problem,

po wyszukanej grze, nie akceptuje jej (Nie potwierdza wyszukanej gry).

Czy jest na to jakaś rada?, czy tam konfiguracja? aby temu zaradzić.

• Za wszelką pomoc nagradzam +/- lub oceną użytkownika.

Pozdrawiam, Promill

Opublikowano

Musisz mieć lola po angielsku.

Tak od siebie dodam że niezbyt to opłacalne bo ten cały Bot ma ciągle jakieś problemy tzn. albo coś wyskoczy,tam gdzieś kliknie bądź wyskoczy jakiś komunikat;p

Opublikowano

Musisz mieć lola po angielsku.

Tak od siebie dodam że niezbyt to opłacalne bo ten cały Bot ma ciągle jakieś problemy tzn. albo coś wyskoczy,tam gdzieś kliknie bądź wyskoczy jakiś komunikat;p

Sprawdzę i zobaczę czy działa tak jak mówisz :)

Opublikowano

Od czasu do czasu tylko nacisnie gdzies i wchodzi w przegladarke ale to naprawde rzadkosc.Jak narazie mam 21lvl na tym bocie i nie mialem praktycznie zadnego problemu z nim.A jesli taki sie przydazyl to sam sobie go naprawilem wystarczy troche pomyslec.Wracajac do tematu tak jak kolega napisal musi byc angielska wersja gry.

76561197963226730.png

Opublikowano

Od czasu do czasu tylko nacisnie gdzies i wchodzi w przegladarke ale to naprawde rzadkosc.Jak narazie mam 21lvl na tym bocie i nie mialem praktycznie zadnego problemu z nim.A jesli taki sie przydazyl to sam sobie go naprawilem wystarczy troche pomyslec.Wracajac do tematu tak jak kolega napisal musi byc angielska wersja gry.

Zanim to sprawdzę mój bocik musi dokończyć aktualną grę, i dam znać czy pomogło.

Szanuję takich ludzi jak wy dwaj, którzy starają się pomóc, mimo wszystko macie po +

W razie czegoś dam [edit] :)

[EDIT]

Wszystko działa jak należy wielki + bracia :)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...