Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer 1.7.4 bez dropa

Jendrula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje jeszcze jakiś sewer pod wer. 1.7.4, który by nie miał skryptu na drop? Czy nie ma już żadnego serwera, który miałby choć troche z hardcore?

beztytuudv3.jpg

...:POMOGLEM? POSYP GWIAZDKAMI:...

...:UZYWAJ OPCJI SZUKAJ-->SEARCH:...

Opublikowano

Nie znam żadnego serwera bez Skriptu na drop.

Raczej takiego nie będzie boje się aż odpowiadać bo zaraz Blezur,, uzna to za spam :(, ale zaryzykuje ;p

Skripty są na drop dlatego, bo gra by nie miała sensu gdzie wszyscy cheatują na Xray, a orebfucator.. laguje strasznie graczom, więc teraz już wiesz dlaczego nie ma :)

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Nie znam żadnego serwera bez Skriptu na drop.

Raczej takiego nie będzie boje się aż odpowiadać bo zaraz Blezur,, uzna to za spam :(, ale zaryzykuje ;p

Skripty są na drop dlatego, bo gra by nie miała sensu gdzie wszyscy cheatują na Xray, a orebfucator.. laguje strasznie graczom, więc teraz już wiesz dlaczego nie ma :)

Laguje graczom, którzy posiadają x-ray.

Od roku używam orebfuscator, przy dobrym zoptymalizowaniu nie zużywa on prawie pamięci ram.

Odnotowaliśmy jedynie lagowanie graczom z hackami.

Opublikowano

Również na swoich serwerach używałem Orebfuscator i 0 lagów, jeden kolega zainstalował x-ray i od razu z 70 do jakichś 30 fps'ów...

Kiedyś również zacząłem grać na jednym serwerze, znudził mi się, zainstalowałem nodusa no i również miałem lagi jak cholerka... :v

Dlaczego ten drop ze stone Ci tak przeszkadza... są na pewno takie serwery, ale cheaterów na nich od groma!

Niektóre serwery aż się proszą o drop ze stone, przez "czituchów".

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Drop ze stone'a nie jest wcale taki zły, o ile jest dobrze skonfigurowany. Przykłądowo, jak działa enchant "Fortune" na kilofie. Wtedy łatwo idzie :)

sygnatura.png

50 postów ✔ 100 postów ✔ 200 postów ✔ ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...