Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grac vayne vs draven?

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam grac Vayne vs Draven? Jak gram nią to jak trafi się ogarnięty botlane to mam pograne. Leona/thresh/blitz+draven ktory freezuje lana sprawia mnie z lekka useless. Odstaję z farmą, bo gdy probuje do creepa podejsc to mimo staran trace 1/2hp lub gine. To nawet vs Cait nie mam problemow a z tym Dravenem ni chuja nie potrafie.

P.s Gram z platynami/diamentami.

Opublikowano

zawzyj pakt ze swoiim dzunglerem jak nie bendzie babysitu to idź afk nic do stracenia bo gra i tak przegrana!!!!!!!!!! CZAISZ? P S Z E G R A N A

wayne na drawena to jak niedźwiedź na rypke gra pszegrana od samego poczotku :P

Opublikowano

hah veyne to najbardziej op adc z gry i jeszcze chyba nie trafiłem na dravena, jinx czy co kolwiek innego co mnie na solo ubiło :)

e do ściany potem q 2 hity i gg

jak nie da rady to ulti i nie ma gościa

Opublikowano

hah veyne to najbardziej op adc z gry i jeszcze chyba nie trafiłem na dravena, jinx czy co kolwiek innego co mnie na solo ubiło :)

e do ściany potem q 2 hity i gg

jak nie da rady to ulti i nie ma gościa

Bo oczywiście każdy jest tak tępy, że będzie stał przy ścianie i da się zestunować.

Nie ugrasz nic na Dravena bo to op ścierwo jak jest z Leoną.. ma nieziemski dmg w early jak i w late, a jak oddasz mu 3 fragi to już możesz się pożegnać z botem nawet z babysittem bo ogarnięty Draven z Leoną zrobi was 2v3.

Opublikowano

Bo oczywiście każdy jest tak tępy, że będzie stał przy ścianie i da się zestunować.

Nie ugrasz nic na Dravena bo to op ścierwo jak jest z Leoną.. ma nieziemski dmg w early jak i w late, a jak oddasz mu 3 fragi to już możesz się pożegnać z botem nawet z babysittem bo ogarnięty Draven z Leoną zrobi was 2v3.

nie każdy jest tępy ale czasem się wystawiają, wtedy tylko sprawne combo i już
Opublikowano

AHAAHHAHHAHHAAH BATTLELET I SUPPORT HAHAHAHHAHA dobry joke.

@top

nie patrz na cs'y, nie patrz na dedy, w late odrobisz :D

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

poproś junglera o 2 ganki

kup BF'a szybciej niż on

jak jesteś czymś co ma dobry burst ze supportem coś typu Varus + Leona to wbij szybciej niż on

obserwuj jak draven płacze

i jeszcze jak jesteś vayne

lepiej uważaj na niego, wbijaj tylko w late bo w early i tak osra sie na ciebie swoim q

draven ma first blooda

wyjdź z gry

to jest jedyne wyjście.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...