Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic] Lama vs Kacki™

LamaGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

q797.jpg

Kacki nie chce wstawić pierwszy to ja to zrobie ^^

Z pewnością mogę przyznać że jest to jedna z moich lepszych sygnatur i trochę czasu jej poświęciłem :D

Pozdrawiam, Lama

Dla porównania render:

8pu3.png

jkah.jpg

Opublikowano

Dobra, uzgodniliśmy, że ja zrobię pracę z kategorii "piłka nożna".

Zaraz dodam pracę.

Nie napisałeś ważnej rzeczy - masz na to 1h albo przegrywasz :D

jkah.jpg

Opublikowano

LamaGraphic Bo Lepsze od kackiego ;p

Po za tym jak tematyka gry to gry a nie piłka nożna....

Dobra, uzgodniliśmy, że ja zrobię pracę z kategorii "piłka nożna".

Zaraz dodam pracę.

Jak dla mnie Lama, robil samodzielnie prace a kacki jak widac z Tutorialu, to jest nie uczciwe wobec lamy.

A mówił ktoś, że nie wolno? On przecież też mógł.

Opublikowano

A mówił ktoś, że nie wolno? On przecież też mógł.

Co innego robić samemu a co innego z tutoriala Kacki, tam masz już wszystko po kolei wypisane

a ja to robiłem z głowy przez 4h, wczoraj trochę i dziś reszta a ty to robiłeś zaledwie 20 minut :D

jkah.jpg

Opublikowano

Co innego robić samemu a co innego z tutoriala Kacki, tam masz już wszystko po kolei wypisane

a ja to robiłem z głowy przez 4h, wczoraj trochę i dziś reszta a ty to robiłeś zaledwie 20 minut :D

Nikt Ci nie zabronił z tutka zrobić.

Opublikowano

Nie potrafisz przyjąć krytyki. Co chwilę otwierasz nowy pojedynek, a gdy ktoś ma przewagę w głosach to zaczynasz wymyślać jakieś rzeczy, typu praca z tutoriala.

@Kacki.

Opublikowano

Kacki sory, mogłeś zrobić sam prace i jeśli byś się postarał mogła by być owiele lepsza od jego. A tak to sory ale praca z TuTka

głos na Lamę

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie potrafisz przyjąć krytyki. Co chwilę otwierasz nowy pojedynek, a gdy ktoś ma przewagę w głosach to zaczynasz wymyślać jakieś rzeczy, typu praca z tutoriala.

@Kacki.

Nie wymyślam , zobacz proszę: http://www.mpcforum.pl/topic/875415-sygnatura-cr7-by-valky/

A czemu nie potrafię przyjąć krytyki? Teski wygrał w poprzednim pojedynku bo zrobił o wiele lepszą sygnaturę odemnie i to trzeba przyznać.

jkah.jpg

Opublikowano

Nie wymyślam , zobacz proszę: http://www.mpcforum.pl/topic/875415-sygnatura-cr7-by-valky/

A czemu nie potrafię przyjąć krytyki? Teski wygrał w poprzednim pojedynku bo zrobił o wiele lepszą sygnaturę odemnie i to trzeba przyznać.

Na serio Cię tak ten jebany tutorial boli? Kurwa jak chcesz mogę jeszcze jedną bez tutoriala zrobić jak Ci to przeszkadza.

Opublikowano

Na serio Cię tak ten jebany tutorial boli? Kurwa jak chcesz mogę jeszcze jedną bez tutoriala zrobić jak Ci to przeszkadza.

Nie nie przeszkadza mi to tylko stwierdzam fakty, czemu niby masz zmienić kolejny raz sygnaturę? I tak zmieniłem Ci

tematyke na łatwiejszą.

jkah.jpg

Opublikowano

Kacki progress, nice.

Lama słabe wtopienie, napis do bani, miałeś takie same prawo zrobić z poradnika jak Kacki.

Głos Kacki

Opublikowano

Kacki progress, nice.

Lama słabe wtopienie, napis do bani, miałeś takie same prawo zrobić z poradnika jak Kacki.

Głos Kacki

Valze, niezłe wtopienie bo z poradnika. Wystarczy wejść na poradnik, mogę zrobić to samo ;)

jkah.jpg

Opublikowano

Valze, niezłe wtopienie bo z poradnika. Wystarczy wejść na poradnik, mogę zrobić to samo ;)

To dlaczego tego nie zrobiłeś?

"Mogę wszystko, ale po co" ~

W dalszym ciągu Kacki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...