Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hackerów do Klanu

Aw23ral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam wybitnych specjalistów w dziedzinie: "hakerstwo" do klanu który niebawem w ciągu 2-3 dni mam zamiar założyć po osiągnięciu 13 lvl.

Otóż moim celem jest stworzenie paki niezawodnych graczy na hakach, którzy sprawią, że nie będzie mocnych na nas w Clan Battle i z ostatniego miejsca poprowadzą ten Klan na sam szczyt.

Na początku w Wojnach klanów będziemy tradycyjnie jechać wszystkich prostymi środkami za pomocą takich opcji jak gps na przykład. Jeżeli jednak to nie wypali to bardzo pomocną okazuję się funkcja invisible (niewidzialny) więc prosze aby potencjalni członkowie mieli takowe opcje w swoich hackach. Żeby nie było niejasności bez haku do klanu nie przyjmę!

Proszę o jak najwięcej odpowiedzi. Tutaj pod newsem, lub na PW też możecie przesyłać swoje kandydatury.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

To ja bym był chętny , proszę o podanie nazwy clanu na priv. Posiadam hacki i mam podobne aspiracje by zdominować battle clan , moje ratio to coś około 1.31 więc chyba nie będzie problemu z rekrutacja :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Świetnie. Mój przyszły klan liczy już 2 członków. Powoli bo powoli ale rośniemy w siłę.

Obecnie nie ma żadnych problemów z znalezieniem dobrych hacków, bowiem na mpcforum są one wrzucane regularnie. Także dla chcącego nic trudnego.

Opublikowano

Szukam wybitnych specjalistów w dziedzinie: "hakerstwo" do klanu który niebawem w ciągu 2-3 dni mam zamiar założyć po osiągnięciu 13 lvl. Otóż moim celem jest stworzenie paki niezawodnych graczy na hakach, którzy sprawią, że nie będzie mocnych na nas w Clan Battle i z ostatniego miejsca poprowadzą ten Klan na sam szczyt. Na początku w Wojnach klanów będziemy tradycyjnie jechać wszystkich prostymi środkami za pomocą takich opcji jak gps na przykład. Jeżeli jednak to nie wypali to bardzo pomocną okazuję się funkcja invisible (niewidzialny) więc prosze aby potencjalni członkowie mieli takowe opcje w swoich hackach. Żeby nie było niejasności bez haku do klanu nie przyjmę! Proszę o jak najwięcej odpowiedzi. Tutaj pod newsem, lub na PW też możecie przesyłać swoje kandydatury. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Oj daleko nie zajedziesz beda bany ^_^. Pomysl nie wypali.

Co do tego tematu napisz posta w tym temacie wedlug wzoru

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...