Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loguje się na chara odpalam bota, który zmierza do depo potem do hamera i znów cofa się do depo ! ( i tak cały czas) W Sbocie wyskakuje Couldn't locate npc... Make sure, the items in "Settings" are all buyable in current town! Chyba nie może wyszukać npc. Jak to naprawić?

Opublikowano

Make sure, the items in "Settings" are all buyable in current town!-tez raz to miałem . Masz np euro chara który expi w chinach rogue i bot nie może kupić botlów lub coś podobnego. Bo przecież nie kupisz boltów w chinach :P

8396_03_11_08_11_36_26.png

10211_11_07_08_6_15_18.png

6814_29_03_08_8_14_22.png

6814_15_03_08_5_30_59.png

6814_06_03_08_7_54_26_0.png

przeczytaj...

Teraz to liczą się privy...

Opublikowano

Make sure, the items in "Settings" are all buyable in current town!-tez raz to miałem . Masz np euro chara który expi w chinach rogue i bot nie może kupić botlów lub coś podobnego. Bo przecież nie kupisz boltów w chinach :P

Mam bard clera, więc to nie to ;/. A mam ustawione aby kupował tylko potki hp, mp oraz konia :P

Admin Cienia
Opublikowano

Naciśnij esc, zatrzymaj bota, użyj returna i po sprawie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Naciśnij esc, zatrzymaj bota, użyj returna i po sprawie.

Niestety to też nie zadziałało. Konfigurowałem bota od nowa i tez nic nie pomogło ;/. Wcześniej normalnie smigał....

Opublikowano

Założę się że masz coś z Storage źle skonfigurowane albo skrypt jest zbity weś używaj autowalk bo jest lepszy jak już i posprawdzaj items zakładke posprawdzaj Save to storage itd te pierdoły z miastem związane a jak nie to wgraj nowe biblioteki

Opublikowano

Założę się że masz coś z Storage źle skonfigurowane albo skrypt jest zbity weś używaj autowalk bo jest lepszy jak już i posprawdzaj items zakładke posprawdzaj Save to storage itd te pierdoły z miastem związane a jak nie to wgraj nowe biblioteki

Używam tylko autowalka :P A i ten problem występuje w tylko W HOTAN! w innych miastach jest ok.