Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot bana

mikes92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się czy dostanę bana ;/

bo na shorcie wpadłem w skrzynkę i nie mogłem wyjść a na junk flea 2 to skakałem gdzieś w przejściu i wpadłem w jakąś dziurę i nie mogłem wyjść i później spadłem z regału że znowu wpadłem w dziurę jakąś.

Ban jest za to ?

Na szczęście nikogo nie zainfekowałem to jedyny mój argument do obrony że nie wykorzystałem buga tylko w niego wpadłem przez przypadek.

czy zmiana nicka może pomóc w uniknięciu bana ?

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Zmiana nicku nigdy nie pomoże, a są raporty na Ciebie?

Opublikowano

nie ma, ale wiesz zawszę ktoś mi może wrzucić za 0,5 roku ;/

Nie sądzę, jak widzisz że bugujesz to wychodź z gry od razu.

Opublikowano

raczej za przypakowe wejście w "buga" nie jest banowane, tym bardziej że nie osiągnąłeś żadnej korzyści z tego, możesz być spokojny :>

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

No mam nadzieję że jakby doszło do najgorszego czyli reportu to nexon byłby wyrozumiały nie po to w 1,5 miecha wbiłem około 600k expa ;/

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

No mam nadzieję że jakby doszło do najgorszego czyli reportu to nexon byłby wyrozumiały nie po to w 1,5 miecha wbiłem około 600k expa ;/

Nawet jakbyś miał najwyższą rangę, a dostałbyś raport gdzie miałeś najniższą rangę to i tak dostaniesz bana :)

Jakbyś zmienił nick, to może ktoś odpuściłby sobie dawanie raportu. Sam mam na kompie ze 10 graczy, którzy zmienili nick i ich nie raportuję. Pewnie na każdego z osobna musiałbym ticket pisać żeby dowiedzieć się jakie teraz mają nicki.

Opublikowano

Wiem że obojętnie jak ranga to i tak byłby ban, tylko chodzi mi o to że zwyczajna gra i ban za free bo "Nexon Team" spieprzył robotę ;p

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Wpadles w niego przez przypadek, nikogo nie zaraziles. Na 80 % nie bd mial bana. Jak zobaczysz jakiegos raporta to odrazu dawaaj na niego odp z wytlumaczeniem, ze nie zrobiles tego specjalnie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

albo możesz napisać do nexona gdzie wpadłeś w te bugi, tym bardziej potwierdzi to twoją niewinność(ale mam gadane, jak w sądzie jakimś :D) i może akurat naprawią je (w co szczerze wątpie)

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

albo możesz napisać do nexona gdzie wpadłeś w te bugi, tym bardziej potwierdzi to twoją niewinność(ale mam gadane, jak w sądzie jakimś :D) i może akurat naprawią je (w co szczerze wątpie)

Nie, jak nie ma raportów to nie ma co się samemu wkopywać i tłumaczyć bo to idiotyzm.

Opublikowano

O skakałem właśnie tam i wpadłem i nie mogłem wyjść ;/ Tylko wpadłem tam zombee ;p

(To nie ja, tylko dziś typa przyłapałem)

post-368305-0-15451800-1390942276_thumb.jpg

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Jak zombie to nie masz bana, ponieważ nic ci to nie dało (ale i tak powinno się od razu wyjść).

Pan na screenie prawdopodobnie dostałby bana za to.

Opublikowano

Nie, jak nie ma raportów to nie ma co się samemu wkopywać i tłumaczyć bo to idiotyzm.

gorzej jak za tydzień czy miesiąc będzie.. i wtedy trzeba będzie się tłumaczyć

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

O skakałem właśnie tam i wpadłem i nie mogłem wyjść ;/ Tylko wpadłem tam zombee ;p

(To nie ja, tylko dziś typa przyłapałem)

Dzięki, zaraportuję go]:->

Nie powinieneś dostać bana. Przecież jeżeli byłeś zombie i wpadłeś tam, to inni mieli korzyść, a nie ty, że mogą cię łatwo zadziubać

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...