Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Login Error.

TimeToOnline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli PBE będzie działać sprawdzę sposób odznaczenia Peer to Peer Transfer.

O ile się nie mylę transfer 'peer to peer' to jest gdy inny gracz wysyła Ci samą grę a ty odbierasz (P2P). Więc to nie będzie mieć większego znaczenia..

Sprawdź datę na komputerze, najlepiej zsynchronizuj. Spróbuj uruchomić przez lol.launcher.admin ale nie wiem czy to na xp będzie mieć większe znaczenie.

E:\Riot Games\League of Legends\lol.launcher.admin.exe
Opublikowano

O ile się nie mylę transfer 'peer to peer' to jest gdy inny gracz wysyła Ci samą grę a ty odbierasz (P2P). Więc to nie będzie mieć większego znaczenia..

Sprawdź datę na komputerze, najlepiej zsynchronizuj. Spróbuj uruchomić przez lol.launcher.admin ale nie wiem czy to na xp będzie mieć większe znaczenie.

E:\Riot Games\League of Legends\lol.launcher.admin.exe

Nic to nie dało ;/.

Opublikowano

Naprawiałeś klienta?

Może jeszcze zapora blokować, wyłącz ją i spróbuj.

Tak naprawiałem clienta. A możesz mi dokładniej powiedzieć jak tą zapore wyłączyć :D?

Opublikowano

Tak naprawiałem clienta. A możesz mi dokładniej powiedzieć jak tą zapore wyłączyć :D?

W cmd (start -> uruchom -> cmd.exe)

netsh firewall set opmode DISABLE

Jak chcesz włączyć to zamiast disable > enable.

Możesz to też zrobić przez panel sterowania ale, ze mi się nie chce pisać więc konsolką szybciej.

Jeśli nie działa, pozostało pisać do supportu... Lub można spróbować usunąć sam jak to nazwał riot 'air client' który jest w:

m8c024.jpg

Te dwa pliki, one mają ok. ~830mb (nie wiem co tam tle waży o.O ) Lecz jeśli masz wolny internet po prostu nie warto, bo będzie Ci się pól dnia pobierać a nic z tego nie będzie, chociaż nie wiem :<

Pisz do supportu.

Opublikowano

Jak chcesz włączyć to zamiast disable enable.

Możesz to też zrobić przez panel sterowania ale, ze mi sie nie chce pisać więc konsolką szybciej.

Nadal nic. Dobra chyba się pogodze z tym , że sobie przez miesiąc nie pogram... Ale możesz jeszcze jakieś sposoby pisać może się wkońcu uda.

Opublikowano

Jak chcesz włączyć to zamiast disable > enable.

Możesz to też zrobić przez panel sterowania ale, ze mi się nie chce pisać więc konsolką szybciej.

Jeśli nie działa, pozostało pisać do supportu... Lub można spróbować usunąć sam jak to nazwał riot 'air client' który jest w:

m8c024.jpg

Te dwa pliki, one mają ok. ~830mb (nie wiem co tam tle waży o.O ) Lecz jeśli masz wolny internet po prostu nie warto, bo będzie Ci się pól dnia pobierać a nic z tego nie będzie, chociaż nie wiem :<

Pisz do supportu.

Nadal to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...