Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet W Laptopie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P

mam liveboxa w pokoju oddalonym o jakieś 10-15 metrów narazie podłączam się przez bezprzewodowy adapter ale niekiedy działa bardzo słabo ;/ praktycznie cały czas słaby internet albo wcale... dlatego chciałbym podłączyć internet za pomocą kabla ethernet ale nie wiem jak długi może być ten kabel? jaki ma zasięg (słyszałem że USB działa do 2 metrów dlatego odpada) proszę o odpowiedź :D

reflinki

Opublikowano

połączenie kablem sieciowym spokojnie możesz prowadzić tak do 100m - wszystko uzależnione jest od warunków pracy kabla ( chodzi o emitery zakłóceń typu nadajniki cb, kable wysokiego napięcia itp. które mogą znajdować się w okolicy tegoż kabla) co do USB to miałem kabel o długości 5 m i zdarzało się że urządzenie podpięte za pomocą tego kabla zawieszało się i traciło transmisję

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden