Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Retail

Turtlak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wróciłem do warrocka po przerwie , i w miejscu 8-ego slota mam napisane "beli item no 8". Jak założyłem nowe konto żeby sprawdzić to dostałem darmowe retaile.

I moje pytanie czy da się jakoś na głównym koncie wziąć retaile ?

(konto zakładane sporo lat temu).

Opublikowano

podstawowe retaile możesz dostać robiąc nowe konto, 1 logowanie musi być ze strony i dostajesz na 8 slot retaile: p90, medic kit 2, mp5k, flash bang

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

sądzę, że niedługo wprowadzą retki, bo tak jak w combacie dobrze się to sprzedaje, przecież ostatnio było na retaila chyba skin postaci chyba troopera, jeżeli się myle to przepraszam, ale coś takiego widziałem już... Będzie tak, że można będzie kupić skiny zapewne i bronie, pewnie zaczną od skinów.. Jeżeli naprawde pieprze bujdy, to nie hejtujcie.

Opublikowano

sądzę, że niedługo wprowadzą retki, bo tak jak w combacie dobrze się to sprzedaje, przecież ostatnio było na retaila chyba skin postaci chyba troopera, jeżeli się myle to przepraszam, ale coś takiego widziałem już... Będzie tak, że można będzie kupić skiny zapewne i bronie, pewnie zaczną od skinów.. Jeżeli naprawde pieprze bujdy, to nie hejtujcie.

To są boxy z których mozesz wylosowac bronie na Permanent, nie zawsze mogą wypasc.

Więc co do Retaili to są.

KSG_Camo Box - 1000 NX Cash

Famas_Turk Box - 2000 NX Cash

XM8_Neavy_Box - 1000 NX Cash

Tar21_Box - 1000 NX Cash

Usas12_Luxury_Box - 1000 NX Cash

F1_Desert_Box - 1000 NX cash

Type95_Red_Box - 1000 NX Cash

TommyGun_Box - 1000 NX Cash

CheytacM200_Camo_Box - 1000 NX Cash

FMG9_Desert_Box - 1000 NX Cash

Tu kupisz bez obaw, że ci może nie wypasc.

Mosin_Nagant_PKG - 15900 NX Cash

320551442138510845087.png
Opublikowano

podstawowe retaile możesz dostać robiąc nowe konto, 1 logowanie musi być ze strony i dostajesz na 8 slot retaile: p90, medic kit 2, mp5k, flash bang

Pierwsze odpalenie gry musi być ze strony* :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...