Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ED Pytanie

wujek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Na Wakacjach grałem w tibie miałem 78 RP którym mi się dobrze grało ale dostałem bana. Ale mniejsza o to , co do palladyna mam jakieś doświadczenie , ale chciałbym się dowiedzieć o ED [ Druidzie ] Posiadam 38 level i zastanawiam się nad kupnem pacca tylko jeszcze nie wiem czy od nowa grać palkiem i kupić pacca czy na tego druida. Czy Druidem idzie szybko wbić level ??

Zależy mi na czasie ponieważ chce wbić do wakacji 100level. Proszę o jakieś porady odnośnie Druid'a ile mi zajmie wbicie takiego 100. +

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

100 lvl ? góra 2 miesiące ( ja w 20 dni wbiłem 70 :P)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

kim grales ?? ED ?

Opublikowano

Druidem/Sorciem dla hardkorów jest to nawet tydzień lub mniej najlepiej znajdź se blokera i chodz na dobre potwory na małym lvl np na 30 lvlu na dle / hydry z blokerem oczywiśćie trudno znaleźć kogoś kto wezmie 30 druta na hunta najlepiej żeby to był kolega potem to już z górki ja pamięam jak w jeden dzień z 45 na 85 lvl wbiłem sorciem Miałem blokera na worker golemy bloczył mi a ja biłem z visa :) exp szedł jak głupi

xmMfHrm.png
Opublikowano

ja mam 38 lvl bez pacca poki co z voucherem na 5 dni i chce

dobic 45 tylko gdzie expic solo takim drutem ??

Opublikowano

bEZ PACCA chłopie będzie masakrycznie trudno nie wiem idz na jakieś guardy z Woi ja tak za dawnych czasów robiłem bez pacca ;] lub corymy lurujesz i bijesz z ava / gfb czy innyc run obszarowych na twój lvl nie wiem czy ava i gfb możesz używać ale rraczej tak ?(polecam na kazoo dwarfy guardy i bicie z Woi) ewentualnie Mont sternum / Dc

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...