Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] New Bloom Festival

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Nie. Wszyscy obstawiają, że to będzie Phoenix, Terror Blade, Goblin Techies.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wydaje mi się, że Techies ujrzymy przy TI4 a teraz zostanie dodany Abyssal Underlord. Zobaczymy. ;)

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko co oni zrobia jak skoncza im sie postacie do dodania .... :P

Balanse, nowe itemy, nowe tryby, pewnie znowu za jakieś czas dodaną zostane nowe do Doty 1 -> Doty 2.

he?

Legenda
Opublikowano

To co napisał Dj oraz to co mają w głowach, ale dodanie nowych postaci raczej nie wchodzi w grę. Pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Nie wiadomo niczego, może będą jednak nowe. Niedługo mają zostać minigamesy w Docie, w Warcrafcie 3 był to niesamowity sukces - tysiące map, graczy. DotA dzięki temu może stać się o wiele bardziej popularna niż jest dotychczas.

Legenda
Opublikowano

Osobiście wolałbym Techiesa, ale Terror zawsze spoko. Ten nowy mod? Imo fajny, coś jak stary greeviling ale teraz między sobą. ;)

Tylko teraz nie jako potworki będziemy hookować tylko przykładowo io. Jedyne co chce zobaczyć to orba pucka na magnusie albo kunce.

Opublikowano

No ciekawe kurwa co robili przez 10 lat doty. Dodadzą nowe. Patz: Nerif @dota.

Opublikowano

No ciekawe kurwa co robili przez 10 lat doty. Dodadzą nowe. Patz: Nerif @dota.

Przeciez o tym, symbolicznie, KURWA wiem :) Tylko jak w D1 nie bedzie juz nowych hero, to co do D2 beda dodawac?

61093c6efb.png

Opublikowano

Przeciez o tym, symbolicznie, KURWA wiem :) Tylko jak w D1 nie bedzie juz nowych hero, to co do D2 beda dodawac?

Dodadzą nowych.

IF powiedział, że D1 będzie rozwijana nawet dla 10 graczy, więc w końcu będą dodawane równolegle z naciskiem na D2.

Zresztą, to nie lol, że 1 postać ma wychodzić co tydzień.

Opublikowano

Obydwie postacie są zajebiste. Animacja ultimate Phoenixa robi wrażenie, chociaż czy sam skill jest aż tak dobry? Terrorblade również świetna postać, pamiętam jak przyjemnie grało mi się nim w D1.

Tryb Ability Draft jest również ciekawy, bardziej do zabawy niż poważnych meczów. Najbardziej dziwi mnie ten tryb Reverse CM - przeciwna drużyna wybiera postacie którymi grać będzie nasza i na odwrót.

Pewnie każdy będzie wybierał pięciu supportów, albo trudniejsze postacie typu Chen, Meepo. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

#Edit:

Od przeszło pół godziny patch jest już do pobrania na oficjalnym kliencie, przeszło 500mb.

Patrzcie to:
uGxFWEN.png

Opublikowano

Wyszła już jakaś łatka 45 MB :P

ow-vtdosgrbbwgaziqcmemu.jpg

powie mi ktoś co to jest? :D

Te tokeny dostajesz za każdą rozegraną grę. Jeśli ktoś w grze ma Favor, to otrzymujesz także jade Tokens. Jeśli ty masz to dostajesz ich więcej. Potem, pewnie za tydzień będzie można wymieniać na 'bronie' czy coś do walki z tą bestią. Bynajmniej tak piszę :P

he?

Opublikowano

Te tokeny dostajesz za każdą rozegraną grę. Jeśli ktoś w grze ma Favor, to otrzymujesz także jade Tokens. Jeśli ty masz to dostajesz ich więcej. Potem, pewnie za tydzień będzie można wymieniać na 'bronie' czy coś do walki z tą bestią. Bynajmniej tak piszę :P

Jaką bestią? :O

Opublikowano

Ciekawe co dostaniemy za zaoferowanie samych skrzynek i recept, większość osób tak zrobiło. xD Zastanawiam się, czy dać jakieś itemki rare, czy dostaniemy tego równowartość, więcej albo mniej.
Co Wy robicie? Dajecie jakieś cenniejsze przedmioty, czy tylko shit typu skrzynki, recepty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...