Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Fishbot na PLa

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam dzialajacego fishbota na PLa.Jeszcze jedno mam pytanie do tych ktorzy go uzywaja czesto dostajecie bana???

Oraz czy jezeli stworzylem postacie i expilem je glowna postacia do 30lvla i kazdy jest na innym e-mailu to nie dostane bana na glowna postac?

Opublikowano

Jedyny jaki chyba na tą chwile działa to w kamermodzie... (wcześniej działały skryptowe .py ale chyba GF zablokowało ;/)

Bana się dostaje głównie jak wbije GM i sprawdza... Nie koniecznie sprawdza to postacią z GM ^^ Ostatnio słyszałem tu na forum że niektórzy nawet na kamerze łowiąc dostają bana...

Bana na główną postać nie powinieneś dostać, ponieważ bany się dostaje na email i wszystkie konta z nim związane :)

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Opublikowano

CO do bota to polecam tego w kamer modzie:

http://metin2mod.tk/

Teraz są lepsze zabezpieczenia i sprawniej wyłapują

konta.

Ja robiąc postacie na innych e-mailach nie dostałem bana

przez około tydzień, potem straciłem wszystkie.

Chyba są jakieś sposoby żeby cię nie wykryli więc

poczekaj na inne odpowiedzi ;)

Opublikowano

poprzez python loadera :)

Możesz powiedzieć co ma Python loader do wykrywania FB?? On tylko wstrzykuje FB (co prawda wygląda to jak hack) ale to jest wykrywane głównie po logach i stałych czynnościach jakie postać wykonuje bez reakcji na inne działania. Tym bardziej jest to wykrywane najzwyczajniej przez GM-ów ale ze zwykłych postaci. Później GM się loguje i rozdaje bany jak ulotki :)

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...