Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server beta - plemiona Angielskie start DZIŚ

xTor3nTxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś o godzinie 14:00 startuje świat world 1 ( server angielski) - polska również startuje, dokłądniej ekipa KARTON którą przeważnie prowadzi poxop- ( musi on ogarnąć świat 81)dlatego też plemię poprowadzi Ciastek

Szukamy 6 osób do miłej gry. Gramy na totalnym luzie no ale tez aby cos osiągnąć

Link do rejestracji:

XXX

Logowanie:

http://www.beta.tribalwars.net/index.php

Forum:

Specyfikacja świata ( przetłumaczona na język polski)

prędkośc - 10, prędkośc jednostek - 2,5; fukcje premium - wszystkie funkcje aktywne, milisekundy - 50ms, ochrona poczatkowa - 2 dni, technologia - prosta, rozwoj barbarek - do 1750 pkt, farmienie - tak, flagi - tak, rycerz - tak/ dostepne nowe przedmioty, lucznicy - tak, chłopi - tak, szlachta - monety, max dystans szlachcica - 20 pól
plus : od 1go lutego bedzie co miesiac rozdawane 2 tyg premium.

Zapraszamy 6 osób w nasze progi :D W grze pod nickiem Ciast3czkowy Potwor

W razie pytan piszcie w  grze na PW lub gg 45910285

UWAGA

Gra toczy się w języku angielskim dlatego dobrze by bylo mieć opanowaną umiejętność tego języka aczkolwiek nie wymagam tego od graczy

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Zagram :), nick: KAMIL62

Witam. Jeżeli możesz na pisz do mnie na PW w grze na nick: Ciast3czkowy Potwor

Dlaczego ?

Otóż obecnie przez pare h nie będziesz widoczny w rankingu a chciałbym cie dodać na wstępne logowanie ( będziemy koło siebie) i wyslac zapro do plemienia

Zaproszenie na wstępne logowanie zostało wysłane do ciebie- proszę o akceptacje

Szkoda ,że nie zarejestrowałeś się z mojego linku ;/

Opublikowano

Haha to tez sie spoznilem , mialem napisac o 9 , ale nie bylem zalogowany i mi sie nie chcialo logowac , nie spodziewalem sie ze ktos jeszcze bedzie chetny xD.

Opublikowano

Uwaga:

zwolniło się jedno miejsce. Dziś schodzi ochronka więc musimy miec pełen squad. Przyjmę jednego gracza wymagania: 500 pkt minimum

Piszcie w grze do mnie Ciast3czkowy Potwor

Opublikowano

Musze powiedziećże w ch... trudno jest, same no life grają. Mam 800 pkt ale chyba już dziś wioske strace, fajnie jakby na plemiona.pl otworzyli świat ze speed 10

Opublikowano

z tego co pamiętam to świat co jest pod nazwą world 1 był beta więc nie nastawiajcie się na szybki reset bo tamten świat stoi już 545 dni więc pewnie ten prędko się resetu nie doczeka

Opublikowano

Widzę , że spora część Polaków poległa... cóż szkoda.

Jednak gram tam dalej szkoda tylko , że z pomocą premium liczne osoby dochodzą do top1 nie potrafiąc nic ;/

1:100 graczy potrafi kliny/kontry na tym serwerze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...