Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba do forumowiczów

MamaTataIj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka,

Mam do Was prośbę, zadanie nie wiem dokładnie jak to ująć. W ostatnim czasie, jak zauważliście, znikła Nam trochę możliwość dostania darmowych grzybków. AOL, Easy Hide IP , Anonymox albo nie działają wcale, albo w strasznie okrojonej skali. Jedyną możliwaścią jest zmiana IP i bawienie się w SPONSOR PAY, ale to jest mało wydatne. Moja prośba do Was jest taka pokażmy SF, że nie straszne Nam ich blokady i znajdźmy jakiś kolejny bug :)

Od siebie co sam zauważyłem.

Napewno da się zbugować awke. Nie raz, nie dwa zdażyło mi się, że przeskakując pomiedzy postaciami zostawała mi awka z wcześniejszej postaci. Fakt na około 5 s ale dawało rade wcisnąć jaką bądź misję. Wyglądało to tak:
Na jednej postaci zbijałem się albo do 0, albo zrobiłem z 2-3 misje. Potem relogowałem na postać co miała 100 awki. I tak na zmiane do momentu jak komp lub net nie nadążył i przez chwile zostawała awka drugiej postaci na pierwszej. Po kliknięciu na misję i zakończeniu jej, dostawało się grzybka jak za 1 misję normalnie w ciągu dnia. Dało radę tak zrobić kilka razy. Niestety te grzybki nie da się wpłacić na gildię.

Co do Was proszę o sprawdzenie tego jeśli macie czas (ulepszenie), ewentualnie dodanie Waszych sposobów na grzybki teraz. Nie dajmy sie SF-owi :)

Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo poco mamy uprzykrzać adminą "prace". grzybów nie ma to nie ma. Gdy ty bys zrobil gre ktora jest swietna tak jak wlasnie sf (klimacik jest :P) to chcial bys aby okradali cie z zyskow lub przeszkadzali w poprawnym dzialaniu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...