Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 2500-2900

Yrkomm16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka:-)

Chciałbym zakupić komputer z przedziału cenowego podanego w temacie.Nie będę składał chodzi mi tylko o jednostkę centralną.Komputer ma być przeznaczony głównie do gier np.BF4 z kumplami itd.

Chciałbym aby mi chodziły gry głównie na największych ustawieniach (very hight-ultra).

Jeśli nie znacie konkretnych modeli to powiedzcie czym mam się kierować przy zakupie(ile ramu,procku,grafika itd).

Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi ;-)

Przepraszam za błędy pisałem z komórki :-)

PS:Biorę na raty bo mnie nie stać :'(

Opublikowano

Ale kompa przywożą złożonego??

Sorry za tyle pytań ale moja matka jest dociekliwa :-)

I tak kompa wezmę dopiero w marcu jak zarobię.Trudne życie 14-latka...

A propo jestem nowy na forum.

Opublikowano

Ok dzięki za wszystko!!Jak wejdę na kompa to dam wam po like'u ;-)

Jeszcze ostatnie pytanie-ile procent raty wyniosą i ile miesięcznie w moim przypadku??

Opublikowano
Nie pisz bzdur. Nic nie trzeba zmieniać. W cenie tego Zalmana masz Gladiusa M40, RAM jest dobre, karta graficzna też dobra, a Ty nabijasz sobie posty.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Radtor prosze cie nie wprowadzaj go w błąd... te ramy ktore są w 1 poście maja cl11 te które podałem ja mają cl9 im mniejsza wartość cl tym szybsza komunikacja z procesorem... i jeszcze kurwa ziomkowi wmówi że ten cooler master jest lepszy od zalmana z9. Gratuluje inteligencji, kończę ten temat.

PS. karta graficzna jest wydajniejsza ta od msi niż ta od asusa podana w 1 poście :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...