Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stara FE PL1

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey ! Chciałbym o radę weteranów DarkOrbit. Jak uzbierać na starą FE? Chcę abyście mi podali konkrety ( nie w stylu , Kubiki , pallka , wrota ). Tylko dziennie ile godzin na co , jeśli tyle uzbieram to co z tym zrobić itd ... Możecie nawet zrobić jakiś poradnik o tej tematyte lub podać link do instniejącego. Obecnie mam : Golca , 1 Irysa, 6 Flaxów, 2 PP , 1 LF3 , Full FL2 , Napędy 2 Najlepsze , reszta te za kredke, i wiadomo dodatki niezbędne. A i 1 BO2 , reszta AO3. Chcę się dowiedzieć w szczegółach jak mam tą starą FE najszybciej uzbierać, rzecz jasna bez wydawania kaski. Możecie mi plan dnia ułorzyć nawet :P Gram średnio 2/3 h rano , 2/3h po południu , i od 20:00/22:00 gram można powiedzieć ile chcę. Średnio idę już spać o 3:00/4:00.

Opublikowano

Powiem ci tak jak to wygladalo w moim przypadku :

najpierw kupilem sobie vege i staralem sie o wszystkie napedy najlepsze do niej bo latwiej jest uciec kiedy ktos chce cie uwalic heh potem ja siedzialem okolo 3 tygodni na kubikach non stop po 6-7 godzin dziennie i powoli licytowalem rzeczy na aukcjach lf3/bo2/irki itp

radzilbym tobie pierwsze 2 irysy kupic za uridium a potem juz za kredki na aukcji :)

ja tez na poczatku za urke z kubikow kupowalem sobie lf 3 za urke ale potem stwierdzilem ze nie opyla sie choc kilka pierwszych za urke kupic nei zaszkodzi .

Teraz sa te misje nowe to szybko sie rozwiniesz :)

podam ci tez przyblizone ceny na aukcjach przedmiotow :

bo2 - 40-60mln

lf3 - 50-60mln

naped - 2-5mln

irys - 100mln

Opublikowano

Ja pamiętam jak kolega na starym kliencie kupił w MHH ponad 1,5mln urki smsami . I kupował wypo za uri . Teraz ja gram na tym koncie ;p ( w sygnaturze opis masz ) \/

Masz się czym chwalić , naprawdę... -,- , co do tematu polecam dorwać jakiś w miarę dobry klan i bić z nimi kuby , a jak już się w owym czasie zadomowisz w klanie to poproś o wypłacenie kredek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...