Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie wczytywanie gry

pawelgurtowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś rano combat ładował mi się po 2 minuty. Ok godz. 12 po 10-15 minut chodzi o tego ludka co biegnie. Później rozebrałem obudowe odkurzyłem go bo wiatrak był w chuj zapchany z kurzu i chodził normalnie do teraz tzn. 21:40. Mapki sie ładowały po 3 sek.

I po 15 minut czekania ten ludek dalej biegł ;/

Komp: 0.98 gb ram = 1 giga ram.

1.86 GHz

Win XP SP3

Opublikowano

Może net ?

Btw nieraz tak się zdarza zrestartuj CA, nie mam pobranego ale sprawdź czy nie ma jakiejś przerwy technicznej czy coś,

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

@topic

ja jak KIEDYŚ miałem starego kompa i tylko 512 ramu to ładowało mi się z dobre 2 min, a jak dokupiłem do 2 gb ramu to od razu byłem :P.

Opublikowano

Napewno to wina ramu. Jak ja zmienilem na 4 gb to od razu mapka wczytuje sie w 2 sec,a ludzik biegnie z 15 za pierwszym razem.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Napewno to wina ramu. Jak ja zmienilem na 4 gb to od razu mapka wczytuje sie w 2 sec,a ludzik biegnie z 15 za pierwszym razem.

na moim lapku (2,1ghz , 4gb ramu) gra sie ładuje ok. minuty a na mapke wrzuca mnie po ok. 10sek, tak więc coś te kalkulacje nie zawsze sie sprawdzają

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Nie porównywujcie laptopów do stacyjek :P

Na moim Core 2 Duo 2.00GHz i 2GB ramu, mapka ładuje mi się jakieś 5-10sekund.

#Net 1Mbit.

Opublikowano

ale Ludek od zawszę dłużej biegł niż ładowanie mapy , menadżer zadań sprawdź i czym rozprasza sobie uwagę twój procek ;>

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Głównie możesz mieć problemy z netem , ja ostatnio tak miałem

Mam 8 GB ramu (reszta podzespołów naprawdę z nie najgorszej półki) a miałem wysoki Ping ...(wina dostawcy) nie lagowało mi się na mpace (o dziwo) tylko właśnie przy ladowaniu mapek , nie raz się czekało 10 s. a nie raz i z pół minuty :D

Od kąd przyjechali (fachowcy) z neti ... wszystko wrócilo do normy mapka ładuje się w 1 s ,,,, nawet nie wiem czy i to mija ;d

Ale jesli chodzi o sam sprzęt to rzeczywiście odpowiednia pora abys go wymienił ;) lub trochę podratował dokladając chociaż z 1 GB ramu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...