Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki Fps

Wezyk14824

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już na 99,7 procent wina serwera. Serwer na modach musi być naprawdę dobry żeby wyrabiać. Najlepszym dowodem jest że na drugim działa.

B) Początkujący B)

Opublikowano

To już na 99,7 procent wina serwera. Serwer na modach musi być naprawdę dobry żeby wyrabiać. Najlepszym dowodem jest że na drugim działa.

to nie jest wina serwera na 100%, ponieważ każdy by tak miał...

4Gb

jaką masz jave ?

ile masz przypisane ramu do launchera ?

Opublikowano

to nie jest wina serwera na 100%, ponieważ każdy by tak miał...

jaką masz jave ?

ile masz przypisane ramu do launchera ?

java7 32 bit 1g ramu do lunchera
Opublikowano

jak masz jave 32 bit to pobierz jeszcze jave 64 bit i powinno Ci śmigać tak jak mi. Ja mam system 64 bit i mam jave 32 bit i 64 bit

usunąłem jave 32 bit zainstalowałem 64 bit odpalam luchcher włączam gre i mi sie minecraft zlagował pisze brak odpowiedzi
Opublikowano

Każde wejscie gracza na serwer zabiera ileś ramu, tak jest w przypadku tego serwera, nie wytryzmuje on i jest jak jest; p nie wiem co to za dokladnie serwer ale jeśli jakiś mały co ma miliard pluginów to nie twoja wina :)!

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Każde wejscie gracza na serwer zabiera ileś ramu, tak jest w przypadku tego serwera, nie wytryzmuje on i jest jak jest; p nie wiem co to za dokladnie serwer ale jeśli jakiś mały co ma miliard pluginów to nie twoja wina :)!

No ale gra tam moich 2 kumpli i onie nie mają takiego problemu
Opublikowano

usunąłem jave 32 bit zainstalowałem 64 bit odpalam luchcher włączam gre i mi sie minecraft zlagował pisze brak odpowiedzi

miałeś zostawić jave 32 bit... ja mam 32 i 64 bit weź zainstaluj tą jave 32 bit

kolego to nie wina serwera....

Opublikowano

miałeś zostawić jave 32 bit... ja mam 32 i 64 bit weź zainstaluj tą jave 32 bit

kolego to nie wina serwera....

Już instaluje chwila

Już instaluje chwila

Zainstalowałem włączam i dalej to sie laguje w menu
Opublikowano

Już instaluje chwila

Zainstalowałem włączam i dalej to sie laguje w menu

hmm to nie wiem

ale na 100% jest to wina po twojej stronie a nie po stronie serwera, bo wtedy każdy by tak miał

nie wiem popytaj się kolegów jakie mają systemy itd. i nóż widelec Ci zadziała :)

Opublikowano

hmm to nie wiem

ale na 100% jest to wina po twojej stronie a nie po stronie serwera, bo wtedy każdy by tak miał

nie wiem popytaj się kolegów jakie mają systemy itd. i nóż widelec Ci zadziała :)

system ten sam jave mają tą samą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...