Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Alien2 (PSD) :)

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko .

Może komus się przyda , albo też nie ..

Stronka PSD ALien2 :)

Jest Bardzo bardzo ładna .

Jeśli komuś brak kasy na layout , pozmniejacie sobie w niej wygląd i dobrze zakodujcie . :)

ps; zawiera dużo fajnych bajerów i elemeników:)

Jeśli przydatne liczę na Like ;p

ss :

crk72n.jpg

Skan w jezyku angielskim , nie moglam znaleść takiego , który ma odblokowane limity mb .

Ale wszystko sie zgadza

SKAN:

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/xu/h6/aa/zga52k.jpg

Downoload :

http://www.speedyshare.com/8MkpJ/Alien.rar

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Bardzo fajne, przyda się. ;p

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Specjalista
Opublikowano

Po pierwsze daj skan,nie bd pobierał w ciemno.

Po drugie ona jest zakodowana ?

Po trzecie jak dasz skana dam Ci lajka.

A wygląd bardzo ładny,lecz te świecenie na samej górze bym usunął,zjebane one jest ;/

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Po pierwsze daj skan,nie bd pobierał w ciemno.

Po drugie ona jest zakodowana ?

Po trzecie jak dasz skana dam Ci lajka.

A wygląd bardzo ładny,lecz te świecenie na samej górze bym usunął,zjebane one jest ;/

1. Jest dodany

2. Nie jest zakodowana , pisze tam PSD ( CO do zakodowanej , zastanawiam się publikacją , na razie jest w sprzedaży )

3. Gotowe :D

Można dużo w tej stronie pozmieniać ,sama się bawiłam przy obróbce i jestem zadowolona :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

1. Jest dodany

2. Nie jest zakodowana , pisze tam PSD ( CO do zakodowanej , zastanawiam się publikacją , na razie jest w sprzedaży )

Można dużo w tej stronie pozmieniać ,sama się bawiłam przy obróbce i jestem zadowolona :)

ile proboszcz chcesz za tą stronę?

Opublikowano

ile proboszcz chcesz za tą stronę?

Napisz na gg dogadamy się

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

1. Jest dodany

sprzedajesz zakodowaną strone która jest uzywana? mądre kurwa, mądre.

1390812908-U247445.png

Opublikowano

Up i reszta spamerów w tym temacie .

Powinnam zgłosić spam bo najwidoczniej nie przeczytaliście nie których rzeczy :)

Nie napisałam , że sprzedałam , ale zastanawiam się nad jej publikacją za darmo , także również jak będę miała kaprys to owszem sprzedam , bo zaśmiecam sobie nią lapka ...

Po za tym to chyba jest moja sprawa czy sprzedam czy nie?:)

Mam do niej pełne prawo jak również Jej właściciel ProBoszcz czy tez stary Administrator :)

W tym temacie Jest udostepniona STRONA PSD a nie ZAKODOWANA .

Więc wypowiadajacie się na temat a jesli macie pisać dalej te bzdury to lepiej nic nie piszcie :)

Strzałeczka:)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Wygląd strony całkiem fajny. Faktycznie, ten blask na samej górze troszkę przeszkadza, ale mam nadzieję, że jest to tylko warstwa którą mogę wywalić. Pokoduję sobie, jak skończę to dam preview.

Strasznie nawalone warstw w psd, zero jakiejkolwiek segregacji i podziału (np menu, news, sidebar), ciężko się odnaleźć w tym wszystkim bo nawet nazwy warstw są jakieś śmieszne. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, czy konwersją z jakiejś innej wersji Photoshopa czy tak niechlujnie to zostało zrobione.

lrip.png
Panel administratora Metin2 specjalnie dla MPCForum.pl

Oceniajcie, dawajcie nowe pomysły i krytykujcie, wszystko po to, aby jak najszybciej pojawił się na MPC!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...