Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andegros [Dedyk][Hard]

eaontilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawego w sumie, jak dla mnie kolejny monotonny hard. W tych czasach coraz częściej o coś dobrego. Powodzenia ;)

lepszy monotonny hard niz monotonny easy :) hmmm ludzie wejdzcie peirw zagrajcie potem narzekajcie :)

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

30 metinów = 1 KU.

Na ebony potrzebne białe perły.

Na itemy +6 gdzie trzeba futra wilka jest tak mały % że ulepsza raz na 10 podejść.

Brak jakichkolwiek misji w tym biologa o.0 ?

Troche mnie odpychają te czynniki, a to dopiero początek.

Opublikowano

Witam serdecznie, zacząłem grac na serwerze Andegros jakoś do 2 dni po 1 odsłonie, serwer fajny miło sie expiło i w miare dobry drop, aczkolwiek Admini czy tam jak ich nazwac to dzieci w wieku 16-17 lat które mają zero pojęcia o prowadzeniu serwera, typowe spinacze internetowe które mysla ze moga wszystko bo maja konsole i komendy, serwer był wyłaczany kilkakrotnie, lub poprostu przestawał działac po czym stawiali go dopiero na 2 dzien jaki "technik" wracał ze szkoły, obiecywane eventy na weekend był exp +30% na 1h chyba w piatkowy wieczor oraz ZUO na ktorym nawrzucali pelno metkow 35-90 obok siebie w oazie ze nie bylo jak sie dobrze ruszyc, i bosy ktore wiara zabijała na WH oni nic sobie z tego nie robili, zauwazyłem ,ze jedna osoba bardzo szybko expi ma perfect oraz full rzeczy z IS jak sie potem okazalo GM'owie zrobili sobie nowe postacie i na ktore dawali sobie itemy i LVL, pozdrawiam ludzi ktorzy kupili SM'y i stracili wszystko. Jeśli chcesz sobie pograc na WH przez tydzien z maxymalnym wkur... na to ze coflo Ci cos o 15min lub ze serwer nie dziala od paru godzin, ścigac sie z GM'ami w rankingu a na koncu stracic wszystko to polecam Ci ten serwer !

I proszę ,żeby zaden z tych pseudo adminow nie prosil mnie o jakies dowody bo 10min przed wyłaczenia srałem juz na to i nie chcialo mi sie robic SS'ow tego ci pisaliscie.

Opublikowano

Witam serdecznie, zacząłem grac na serwerze Andegros jakoś do 2 dni po 1 odsłonie, serwer fajny miło sie expiło i w miare dobry drop, aczkolwiek Admini czy tam jak ich nazwac to dzieci w wieku 16-17 lat które mają zero pojęcia o prowadzeniu serwera, typowe spinacze internetowe które mysla ze moga wszystko bo maja konsole i komendy, serwer był wyłaczany kilkakrotnie, lub poprostu przestawał działac po czym stawiali go dopiero na 2 dzien jaki "technik" wracał ze szkoły, obiecywane eventy na weekend był exp +30% na 1h chyba w piatkowy wieczor oraz ZUO na ktorym nawrzucali pelno metkow 35-90 obok siebie w oazie ze nie bylo jak sie dobrze ruszyc, i bosy ktore wiara zabijała na WH oni nic sobie z tego nie robili, zauwazyłem ,ze jedna osoba bardzo szybko expi ma perfect oraz full rzeczy z IS jak sie potem okazalo GM'owie zrobili sobie nowe postacie i na ktore dawali sobie itemy i LVL, pozdrawiam ludzi ktorzy kupili SM'y i stracili wszystko. Jeśli chcesz sobie pograc na WH przez tydzien z maxymalnym wkur... na to ze coflo Ci cos o 15min lub ze serwer nie dziala od paru godzin, ścigac sie z GM'ami w rankingu a na koncu stracic wszystko to polecam Ci ten serwer ! I proszę ,żeby zaden z tych pseudo adminow nie prosil mnie o jakies dowody bo 10min przed wyłaczenia srałem juz na to i nie chcialo mi sie robic SS'ow tego ci pisaliscie.

teraz prosiłbym Cie o dowody ze administracja zrobiła nowe itemy :) i że padal samoczynnie serwer :) jeżeli były przerwy było to opisywane :) nie rozumiem po co psuć opinie serwera jeżeli nie wiesz a gadasz ? :) rozumiem ból dupy i żal że ktos potrafil expić a Ty nie :) ale cóż 16-17 lat? zapraszam Możemy sie spotkać pokaże Ci dowodzik :) jeszcze postawie CI piwko dla zachęty ;) moge przyjechac wajcha nie jest droga :) a moj seat malo pali Pozdrawiam

Opublikowano

nie wiem ilu was tam jest pisalem z tym Layocani sam mi to powiedział, jego wypowiedzi typu "na 40 lvl na rosach brałem caly we v2" "napewno masz chujowy internet a nie serwer laguje" pisałem ze nie zrobilem ssow przed zamknieciem serwera, nie obchodzi mnie czy padal samoczynnie moze slaba maszyna jest, tak pisaliscie 30min niestety trwało to do poznego wieczora , nie psuje opini tylko pisze jak bylo a troche grałem, umiem expić byłem top1 szamanem i chyba top6-8 ogolnym, poki co mam kumpli z ktorymi moge sie napic wiec watpie ze znajde dla Ciebie czasu, chcesz to przyjedz moge Ci pomachac conajwyzej a twoj seat mi lata. NIe cytuj juz mnie bo nie chce mi sie tobie odpisywac, nie potrzebnie jeszcze warna wyłapie. JAK PISALEM WYŻEK Jeśli chcesz sobie pograc na WH przez tydzien z maxymalnym wkur... na to ze coflo Ci cos o 15min lub ze serwer nie dziala od paru godzin, ścigac sie z GM'ami w rankingu a na koncu stracic wszystko to polecam Ci ten serwer !. Pozdrawiam

Opublikowano

nie wiem ilu was tam jest pisalem z tym Layocani sam mi to powiedział, jego wypowiedzi typu "na 40 lvl na rosach brałem caly we v2" "napewno masz chujowy internet a nie serwer laguje" pisałem ze nie zrobilem ssow przed zamknieciem serwera, nie obchodzi mnie czy padal samoczynnie moze slaba maszyna, tak pisaliscie 30min niestety trwało to do poznego wieczora po czym, nie psuje opini tylko pisze jak bylo a troche grałem, umiem expić byłem top1 szamanem i chyba top6-8 ogolnym, poki co mam kumpli z ktorymi moge sie napic wiec watpie ze znajde dla Ciebie czasu, chcesz to przyjedz moge Ci pomachac conajwyzej a twoj seat mi lata. NIe cytuj juz mnie bo nie chce mi sie tobie odpisywac, nie potrzebnie jeszcze warna wyłapie. JAK PISALEM WYŻEK Jeśli chcesz sobie pograc na WH przez tydzien z maxymalnym wkur... na to ze coflo Ci cos o 15min lub ze serwer nie dziala od paru godzin, ścigac sie z GM'ami w rankingu a na koncu stracic wszystko to polecam Ci ten serwer !. Pozdrawiam

ale gm"owie nie graja na tym serwerze :) nie wiem ile można powtarzać a layocani gral na swoim gm'ie a nie na postaci przedniej :) dlatego prosze Cie nie udzielaj sie :0 i nie pieprz takich smutow :) bo gadasz glpoty nic wiecej :)

Opublikowano

"na 40 lvl z rosami bralem cale v2" tu bardziej chodzi o znajomosc gry i o tym jaki jest zaklamany, serwer i tak padnie za 1-2 tyg. a z taka administracja i obsada GM nie zagra wiecej niz 150 osob, po 6 dniach od pierwszej odsłony liczba graczy online to 55-65 osob z czego ja mialem odpalone 2-3 konta caly czas tak jak moich 2 kolegow, podejrzewam ze reszta tez tak miała na serwie moglo byc 25-30 osob max, zdarliscie hajs z tych kilku osob ,które doladowaly SM'y zrobiliscie sobie 2 postacie Akali i Pasztala po czym gdy sie wszystko wydalo nagle z godziny na godzine nowa odslona PIONA ! Ten serwer jest nastawiony nie wiem na co na na zysk chyba nie bo nawet o tym macie 0 pojecia , NIE POLECAM !

Opublikowano

"na 40 lvl z rosami bralem cale v2" tu bardziej chodzi o znajomosc gry i o tym jaki jest zaklamany, serwer i tak padnie za 1-2 tyg. a z taka administracja i obsada GM nie zagra wiecej niz 150 osob, po 6 dniach od pierwszej odsłony liczba graczy online to 55-65 osob z czego ja mialem odpalone 2-3 konta caly czas tak jak moich 2 kolegow, podejrzewam ze reszta tez tak miała na serwie moglo byc 25-30 osob max, zdarliscie hajs z tych kilku osob ,które doladowaly SM'y zrobiliscie sobie 2 postacie Akali i Pasztala po czym gdy sie wszystko wydalo nagle z godziny na godzine nowa odslona PIONA ! Ten serwer jest nastawiony nie wiem na co na na zysk chyba nie bo nawet o tym macie 0 pojecia , NIE POLECAM !

haahahahaha,,, nie rozmieszaj mnie pierwszy raz slysze o tym ze zrobilem jakiegos patszala i akali :) :) :) po prostu mnie rozmieszasz ;) jezuuu masakra ;D

Opublikowano

widze ze nie czytasz ze zrozumieniem wiec napisze Ci to tak jak dziecku z przedszkola ktores z tych osob zrobily sobie nowe postacie na ktore dawaly eq, itemy z IS i nie wiem co tam jeszcze oto lista :1.[HA]FenderPL2.[HA]HighFive3.[GA]Layocani4.[GA]Malayka JUZ NIE WCHODZE WIECEJ W TEN TEMAT. NIE POLECAM SERWERA

Opublikowano

widze ze nie czytasz ze zrozumieniem wiec napisze Ci to tak jak dziecku z przedszkola ktores z tych osob zrobily sobie nowe postacie na ktore dawaly eq, itemy z IS i nie wiem co tam jeszcze oto lista :1.[HA]FenderPL2.[HA]HighFive3.[GA]Layocani4.[GA]Malayka JUZ NIE WCHODZE WIECEJ W TEN TEMAT. NIE POLECAM SERWERA

ale masz na to dowod :) ? bo nikt z nas nic nie zrobil

Opublikowano

Nie patrzyłem na komenty wyżej ale wchodze na serwer (wgrywam podstawowe mody sobie (shadery itp)) fajnie sobie gram gram gram , zaczyna mi brakować dmg ide do kowala ulepszyć bron a tu na +5 jakieś scierwa czego nawet na globalu + kowal pali na +2/3 jak poyebany dlatego wnosze do administracji by wgrały "serverowy ulepszacz" który na niskich levelach byłby uzywany (eq 1-47 lvl) a +48 norma jak na plu skoro to ma być hard a nie hardcore ...

Opublikowano

grałem na pierwszej odsłonie nie chce mi się ściągać znowu tego serwera. Dajcie jakiegoś auto patchera bądź pliki spakujcie te których stary client nie ma.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

grałem na pierwszej odsłonie nie chce mi się ściągać znowu tego serwera. Dajcie jakiegoś auto patchera bądź pliki spakujcie te których stary client nie ma.

klient ten sam wystarczy spatchoawc :)

Opublikowano

aha no zauważyłem po napisaniu posta że był patcher w folderze a drop medali zmniejszyliście czy taki sam jak był w 1 odsłonie?.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

aha no zauważyłem po napisaniu posta że był patcher w folderze a drop medali zmniejszyliście czy taki sam jak był w 1 odsłonie?.

zmniejszyliśmy

Opublikowano

Nie patrzyłem na komenty wyżej ale wchodze na serwer (wgrywam podstawowe mody sobie (shadery itp)) fajnie sobie gram gram gram , zaczyna mi brakować dmg ide do kowala ulepszyć bron a tu na +5 jakieś scierwa czego nawet na globalu + kowal pali na +2/3 jak poyebany dlatego wnosze do administracji by wgrały "serverowy ulepszacz" który na niskich levelach byłby uzywany (eq 1-47 lvl) a +48 norma jak na plu skoro to ma być hard a nie hardcore ...

spatchuj klienta przez ADMINISTRATORA i powinny wypadać Ci skrzyneczki z ulepami itd: )

Opublikowano

serwer z deka nudny , dodajcie jakiekolwiek misje :
jakąś do rywalizacji graczy typu boss-run , wieża orków na czas lub wieża orków jako dt na niski lvl
podstawowe misje z eq od biologa

To powinno poprawić grywalność

Opublikowano

serwer z deka nudny , dodajcie jakiekolwiek misje :

jakąś do rywalizacji graczy typu boss-run , wieża orków na czas lub wieża orków jako dt na niski lvl

podstawowe misje z eq od biologa

To powinno poprawić grywalność

mamy zamair dodać wlasnie robimy misje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...