Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beats by dre

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile kosztują teraz nauszne nowe/używane beatsy?

Od jakiego progu cenowego zaczynają się oryginalne Ale używane a od jakiego nowe?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Masz sklep z oryginalnymi cenami, więc chyba ty nie zrozumiałeś odpowiedzi.

Sklep w USA? Pomyśl.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano
Ile kosztują teraz nauszne nowe/używane beatsy?

Hmm. Jesteś taki staroświecki, że nie wiesz że można przeliczać walutę?

Typie, mieszkam w Polsce. Nie interesują mnie ceny z zagranicy. Realia cenowe u nas są całkiem inne. Opuść ten temat.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Typie, mieszkam w Polsce. Nie interesują mnie ceny z zagranicy. Realia cenowe u nas są całkiem inne. Opuść ten temat.

beatsy najlepiej kupic tam co ci pokazal, wychodzi praktycznie tak samo, bo kupowalem tam, wiec nie wiem czemu dupe spinasz cebulaku

no witam

Opublikowano

beatsy najlepiej kupic tam co ci pokazal, wychodzi praktycznie tak samo, bo kupowalem tam, wiec nie wiem czemu dupe spinasz cebulaku

Hobby:chodze do gimnazjum

To mi wystarczy.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Oficjalny sklep wysyła tylko w US.

@top

beatsy to żaden szpan, a jakość jak na cenę też niezbyt przyzwoita. Poza tym, rusz dupę i sam poszukaj, a nie spinasz do ludzi którzy próbują pomóc. Jednym zdaniem, nie podoba się- klikaj wyloguj i nie miej bólu dupci.

Opublikowano

Oficjalny sklep wysyła tylko w US.

@top

beatsy to żaden szpan, a jakość jak na cenę też niezbyt przyzwoita. Poza tym, rusz dupę i sam poszukaj, a nie spinasz do ludzi którzy próbują pomóc. Jednym zdaniem, nie podoba się- klikaj wyloguj i nie miej bólu dupci.

Typie, ja się nie pytam czy beatsy to szpan tylko pytam się o ich cenę.

Od tego jest to forum więc ból dupy to chyba Ty masz. Próbują pomóc dodając równie bezsensowne posty jak twój.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...