Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH/NOK Ascarial.PL

loool.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

potwierdzone działa 

Afgan Holender Jamaica Stone

Outdoor Indoor - kruszymy to

Cannabis Sativa

sensi wciąż gra

Hemp Gru Mokotów Polska WWA

Opublikowano

Na WO jednak wejść się nie da.

jak to nie ? da sie 

Afgan Holender Jamaica Stone

Outdoor Indoor - kruszymy to

Cannabis Sativa

sensi wciąż gra

Hemp Gru Mokotów Polska WWA

Opublikowano

Haha. Fajny tut, wątpie że się przyda bo zieloni i tak "bedo" spamować na GG ale dam ci Like. :D

stary, wszystko się zgadza :D dziennie mam z 5 wiadomości......... wft ? xD

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak tego moda zrobić bo już . mnie mózg boli ;D

Robię tak wszystko jak na inne servery ale jak loguje się to zostaniesz połączony i stoi w miejscu co mam zrobić może mi ktoś pomóć z góry dzięki + daje like :P

Opublikowano

WO to mi nie działa:P pododawałem NPC, mobki i mapki jak w tutku ale jak wbijam na WO to metek się wyłącza  a szkoda bo potrzebuje inventory managera by ulepszać to co chce, a nie wyskoczy brońmistrz i nie ma czego kuć :D

Multihack od kamera tu coś nie pyka jak należy.

Opublikowano

Kodex bo musisz skopiować atlasinfo.txt z locale_pl ascariala do folderu z modem bo inaczej ci nie bedzie działało. Ja miałem tak samo zrobiłem wszystko ale zawsze kopiowałem serverinfo z rootów nie z locale_pl i mi wywalało wgrałem z locale_pl i teraz chodzi wszystko na modzie tylko nie widze fryzów jak i kostiumów

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

U mnie na Ascarialu nie działa. Robię po kolei  jak jest napisane edytuję index i kupcia nie spawa się :P.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Czy jest to serverinfo posiadające 6 CH ? :) Czekam na ODP. Jeżeli tak ściągam i leci like :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

jeśli na serwerze jest 6ch

Czy jest to serverinfo posiadające 6 CH ? :) Czekam na ODP. Jeżeli tak ściągam i leci like :)

jeśli na serwerze jest 6CH to jest w serverinfo 6CH.

Opublikowano

jak tylko dostane się na swoje postacie i serwer, to zrobie nowe i w 100% działające ;)

przepraszam za problemy.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...