Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]#4 MetinOnline.pl - Nowe mapy, bronie i data startu

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. W tym filmie pokażemy Wam jak prezentuje się exp na mapach 90+ a także zaprezentujemy sety broni. No i coś na co czekaliście od dawien dawna - data startu. Na ten moment oficjalny start serwera datowany jest na 15 LUTEGO. Warte czekania. No to proszę - film.

Zapraszamy także na stronę i forum:

http://metinonline.pl

A także na facebooka:

https://www.facebook.com/metinonline

Życzymy miłego oglądania i pozdrawiamy ~ Team MetinOnline.pl

Opublikowano

Film jest całkiem w porządku, ładnie ilustruje co gracze będą mogli znaleźć na serwerze.

Jest tylko jeden diabelsko denerwujący mankament ponieważ zostałem oszukany przez nazwę tematu,

gdzie są te nowe mapy czy nowe bronie? Już nie mam zamiaru wspominać o rzeczy której zrobiłeś bo jesteś polakiem a w tym kraju to jest już normalne.

0LsM05U.png

Opublikowano

Film jest całkiem w porządku, ładnie ilustruje co gracze będą mogli znaleźć na serwerze.

Jest tylko jeden diabelsko denerwujący mankament ponieważ zostałem oszukany przez nazwę tematu,

gdzie są te nowe mapy czy nowe bronie? Już nie mam zamiaru wspominać o rzeczy której zrobiłeś bo jesteś polakiem a w tym kraju to jest już normalne.

Mając na myśli 'nowe' mieliśmy na celu przedstawienie broni z systemu ulepszeń (no bo w standardowym ich nie ma, co czyni go względnie nowym elementem podstawowej rozgrywki) a także map, które co prawda już występują na oficjalnej wersji serwera, ale stosunkowo odbiegają wartościami doświadczenia i yang czy też wymaganym poziomem. Co do tego, że jestem Polakiem to prawda, jestem z tego niesamowicie dumny ale nie o tym mowa - nazwa tematu nie ma na celu oszukania kogokolwiek co też wyjaśniłem wyżej.

Opublikowano

Jeżeli będzie około 1k ludzi i ta liczba się utrzyma to zapewne wbiję, zresztą w tym samym czasie ferie się zaczynają więc kolejny + dla was ;)

Filmik bardzo starannie i przejrzyście zrobiony :)

Opublikowano

Jeżeli będzie około 1k ludzi i ta liczba się utrzyma to zapewne wbiję, zresztą w tym samym czasie ferie się zaczynają więc kolejny + dla was ;)

Filmik bardzo starannie i przejrzyście zrobiony :)

Liczymy na naprawdę dużą ilość ludzi o dołożymy wszelkich starań aby tak było. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...