Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd pobrać Minecraft?

Michlo771

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jeszcze nie grałem w Minecraft'a ale chce go pobrać legalnie i za darmo (słyszałem, że starsze wersje są darmowe, to prawda??). Dacie link skąd pobrać?? Dzięki!

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Nie lepiej zrobić samemu sobie launchera w vb?

Po co marnować sobie 2 godziny (jeśli się tego nigdy nie robiło) skoro można użyć Launchera od MPC który podał ? :)

Również jeśli chciałbym pograć na serwerach Multiplayer ale nie możesz wejść, niestety musisz posiadać konto Premium, które aktualnie kosztuje 19.99 € co na polskie wynosi jakieś ~85 złotych lub więcej!

Poradniki jak kupić Minecraft masz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Po co marnować sobie 2 godziny (jeśli się tego nigdy nie robiło) skoro można użyć Launchera od MPC który podał ? :)

Hah, 2 godziny? godzina to max. A wujek google nie boli :) A jeśli idziesz na łatwiznę to polecam

launcher.pl

albo by zyczu, nie ma keya.

Opublikowano

Nie można pobrać ''legalnie'' i za ''darmo'' mozna co najwyżej kupić i pobrać.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up Gdybyś nie wiedział to jest forum dla cheaterów a jak wiadomo cheaterzy nie chcą wydawać pieniędzy tylko piracić.

Topic : polecam MagicLauncher

Opublikowano

@up Gdybyś nie wiedział to jest forum dla cheaterów a jak wiadomo cheaterzy nie chcą wydawać pieniędzy tylko piracić. Topic : polecam MagicLauncher

Wiedz że każdy temat który ma tytuł " Skąd pobrać minecraft "

Oczywiście że się pytają o no premium

A dla ciebie założycielu pobierz sobie

Minecraft By Zyczu

Link

http://minecraft.zyczu.pl/

Skan

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/47e26bd369424662dd46eb75833493ac1ee3173f/4bafbac49245f682e7c5a85b33d65aba9d1d3a03 

Widać że na dole jest virus:

clamav.gif

2014-01-22 PUA.Win32.Packer.MingwGcc-2

Ale czasami to tylko przypadki z wieloma tak mam :)

q7fllq118sj3.png

Pomagier Spamer

Opublikowano

Nie można pobrać ''legalnie'' i za ''darmo'' mozna co najwyżej kupić i pobrać. 

Mc jest legalne jako non prenium bo czemu mojang dodal opcje online-mode w konfiguracji serwa?
Opublikowano

@up Gdybyś nie wiedział to jest forum dla cheaterów a jak wiadomo cheaterzy nie chcą wydawać pieniędzy tylko piracić.Topic : polecam MagicLauncher

Jest różnica pomiędzy cheatowaniem a "piraceniem". Forum w żadnym stopniu nie popiera piractwa, ba za warez jest ban na 14 dni ;)

@Top: Polecam launcher by MCPL możliwość wyboru każdej wersji + 1.7 i 1.6 forge.

Opublikowano

Może ktoś podać link do darmowej pełnej wersji minecraft'a bez żadnych przeróbek,i żadnch połączeń ze serwerami.Po prostu normalny minecraft ( obojętnie jaka wersja) :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...