Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostateczny Komputer

Manio356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Bo długim zastanowieniu się nad nowym kompem mam wybrane takie części (sklep morele.net)

Mam do Was pytanie czy jest to dobry komputer i uciągnie gry typu FarCry3/Crysis3/SaintRow3-4/BF3 itp. na wysokich, a BF4/AssasinCreed:BlackFlag/Thief4 itp. na chociaż średnich?

Czy jest możliwość trochę zjechać z tej ceny aby komputer był nadal wydajny (żeby nie stracił mocno na wydajności) np. tańsza płyta główna lub o kilka złoty tańsza grafika a jest też wydajna jak ta (proszę ewentualne części ze sklepu morele.net)

Proszę o pomoc ! Daje like za konkretne odpowiedzi.

post-755019-0-47052600-1390739570_thumb.png

Opublikowano

A w jakiej rozdzielczości będziesz grał ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

HD lub FullHD (nie wiem czy jest różnica).

A czy jest opcja wrzucić jakąś część trochę tańszą ale żeby nie tracić mocno na wydajności ?

Opublikowano

Jeśli HD to można słabszy sprzęt wziąć :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...