Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router pilne!

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem z internetem w domu. Posiadam router który jest kablem podłączony do mojego komputera a moja mama łączy się z routerem przez sieć wi-fi. Ostatnio często musiałem odpinać kabel który dostarczał routerowi internet i podpinać go do swojego komputera zamiast tego która dawał mi internet przez router. Robiłem tak dość często i zawszę gdy podłączałem wszystko z powrotem tak żeby w domu było wi-fi na moim komputerze wyświetlał się komunikat o treści ''konflikt adresów ip'' ale nic się nie działo, wystarczyło przycisnąć zamknij i wszystko działało poprawnie. Niestety wczoraj gdy podłączyłem internet przez kabel od routera oraz podlączym wszystko żeby działało normalnie, w domu było wi-fi które działało prawidłowo ale mój komputer nie miał internetu. Internet mam teraz tylko łącząc się przez główny kabel ale wtedy nie ma wi-fi które w domu musi być. Proszę o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...