Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

błąd inicjalizacji chatu

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedy chce się zalogować, to owszem, łączy mnie z serwerem, ale staje na "synchronizacja ekwipunku i sprzętu eksloatacyjnego" na ekranie logowania po czym mi wywala błąd:
1pce.jpg

sory że zdjęcie zrobione telefonem ale nie mogłem ss zrobić.

Pomaga zrestartowanie wota, ale czemu sie tak dzieje?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Mialem to samo dzis na laptopie. Podlaczylem kabel lan pod laptopa i jakby zadzialalo

oiph.png

Opublikowano

Reinstall? Przeszukałem google, supportu i nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi ;/

Opublikowano

Teraz na przykład zauważyłem, że nie potrzeba nawet restartować wota, wystarczy ponownie wpisać hasło i jest git ;) Czyli przyczyna jest bliżej nieokreślona... Fakt mam mody, ale jakby to było przez mody to by za każdym razem wywalało, czyż nie?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP: nie, nie piszę siemka, i krew mnie zalewa już na to "siemka" ;) Podejrzewam że zmierzasz do bana na czat. Na czacie mogę pisać, więc to nie to ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

to jak chcesz poznac przyczyne to pisz do supportu, cale internety przeszukalem i nie ma odpowiedzi

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...