Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reflinki itd.

This It Is

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm. Jak to działa? Bardzo prosto. Za każde wejście / rejestracje masz płacone. Jak zrobić? Rozsyłasz / dajesz linki do stron z reklamami (poszukaj a znajdziesz), a za każdą reklame masz hajs lub do portMMO i tam też masz stawki.

he?

Opublikowano

Hm. Jak to działa? Bardzo prosto. Za każde wejście / rejestracje masz płacone. Jak zrobić? Rozsyłasz / dajesz linki do stron z reklamami (poszukaj a znajdziesz), a za każdą reklame masz hajs lub do portMMO i tam też masz stawki.

A ja zrobic owy reflink ?

Opublikowano

Reflinki są opłacalne wyłącznie wtedy, gdy notujesz duży ruch na prowadzonym przez siebie portalu, fanpage'u czy kanale na YT. Jeśli nie zajmujesz się niczym takim, to raczej tą metodą się nie wzbogacisz ;) Coś takiego jak "łatwy hajs" w internecie nie istnieje, nie warto sobie tym zaprzątać głowy. Za to jeśli zaczniesz tworzyć jakieś wartościowe treści, na które ludzie z chęcią będą zaglądać, w końcu kiedyś pieniądze same się pojawią :)

Opublikowano

Reflinki są opłacalne wyłącznie wtedy, gdy notujesz duży ruch na prowadzonym przez siebie portalu, fanpage'u czy kanale na YT. Jeśli nie zajmujesz się niczym takim, to raczej tą metodą się nie wzbogacisz ;) Coś takiego jak "łatwy hajs" w internecie nie istnieje, nie warto sobie tym zaprzątać głowy. Za to jeśli zaczniesz tworzyć jakieś wartościowe treści, na które ludzie z chęcią będą zaglądać, w końcu kiedyś pieniądze same się pojawią :)

Mam kanal na yt , mam 6 400 subow. Chcialbym wiedziec jak sie robi te refinki wiec moglibyscie mi pomoc a nie pisac tak jak kolega wyzej ;)

Opublikowano

Zapraszam na priv Wszystko Ci wytłumacze.

Ok ;)

@reff

@UP kolega wyzej nic nie powiedzial , tylko wymuszal rejestracje z jego reflinkow , po rejestracji tez by pewnie nic nie powiedzial ;p . Ech nic nie ma w tym kraju za darmo.. -,-

Opublikowano

ile zarabia sie przez link na adfly? i czy mozna wbijac na swoim komputerze? a jakbym zrobil z 3 takie linki i wyslal koledze a on by w te linki wszedl to dostalbym kase za kazdy link?

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

tak, dostalbys kase za kazde wejscie, tylko ze z polski jedno unikalne to jedna setna centa, a jakby kilega wchodzil kilka razy to jedna tysieczna chyba, powodzenia

no witam

Opublikowano

Mam kanal na yt , mam 6 400 subow. Chcialbym wiedziec jak sie robi te refinki wiec moglibyscie mi pomoc a nie pisac tak jak kolega wyzej ;)

Ej to pochwal się i pokaż kanał! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...