Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupuje Pacc. I co dalej?

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie Witam.

Mam taką sprawę. Jutro mam zamiar kupić PACC na 30 dni. Kupuje go głównie do skillowania offline ale poza tym jednak coś trzeba robić. PACC na Tibi kupuję po raz pierwszy i byłbym wdzięczny gdyby ktoś wypisał mi listę rzeczy które powinienem obowiązkowo zrobić po zakupieniu. Chodzi mi o Questy, opisanie gdzie mógłbym expic. Posiadam Knighta 28lvl.

Z góry dziękuje.

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

Jeśli to jest świat pvp typu Aurora to masz lipe xD

Polecam ci na tym lvl iść /bocić Robić taski na korkodyle tarantule itd żeby se pkt robić

taska na minosy wielki profit + jak całego zrobisz to ci lvl ostro wejdzie wtedy już będziesz miał spokojnie 40-45 lvl (Tak naprawdę od 28 lvl masz na pacccuu mase expowisk corymy/terramite/minosy/w port hope tarantule krokodyle yalahar elfy minosy tomby cormaya dwarfy ale tylko - 1 jest tego naprawdę masa więc może lepiej ci napisze co ja robiłem)

Od 25 lvl do 33 w 7h na terramite bociłem ten lvl i kasy jakieś 3cc wyszło waste zerowe

potem poszedłem robić taski i inne duperele w port hope i tak oto weszło 40 lvl

a od 40 to już naprawdę masz tyle expowisk że jakbym miał tu każdy z osobna napisać to by przeciążyło MPC heheh xD jak będziesz miał jakiś problem pisz na Pw

A Teraz idz exp na dwarfy cormaya uważaj na geomancery :s lub cyclopolis Edron

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...