Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki/boty mt2.pl

PomogeCixD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie. Czy jestem jedyną osobą, której nie działają wszystkie boty do metin2.pl?

Nie działa mi magicmetin2 (gdy klikam żeby wejść do gry wszystko jest ok, natomiast jak już jestem in game to mm2 się zacina i nie wyskakuje okienko bota)

Nie działa mi kamermod (gdy klikam startmod nic się nie dzieje)

Nie działa mi fishbot od kamera (gdy wrzucam plik do folderu z mt2 nic sie nie dzieje, gdy robię to przez PYLoadera, PYLoader nie "widzi" pliku z tym fishbotem)

Nie działa mi mobberhack od kamera.

Nie działa mi HardFish.

To jest smutne, że nie mogę sobie pobocić :(

Dodam iż doszedłem do takiej desperacji, że żeby użyć każdego moda specjalnie ściągałem metina od nowa bo myślałem że jakieś pliki ze sobą kolidowały..

Pomocy!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jak mówiłem, doszedłem do takiego stanu desperacji że ściągałem metina i patchowałem go od nowa żeby wgrać nowego bota/moda.

Mam netframeworki 4.5 4.0.

Pomocy!!

Za pomoc daje limit plusów jaki się da :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jak mówiłem, doszedłem do takiego stanu desperacji że ściągałem metina i patchowałem go od nowa żeby wgrać nowego bota/moda.

Mam netframeworki 4.5 4.0.

Pomocy!!

Za pomoc daje limit plusów jaki się da :D

siemano co do kamer moda to jak włączysz patchera od metina i sie zakonczy pobieranie odpal wtedy kamer moda, daj start mod i patcherem metina daj rozpocznij gre wtedy wybierasz postac i hack działa. pozdrowienia miłego haczenia:P

a co do magic metin to po 1 dniu trzeba płacić za niego , chyba że miałem innego hacka o podobnej nazwie, ale to chyba to było.

Opublikowano

siemano co do kamer moda to jak włączysz patchera od metina i sie zakonczy pobieranie odpal wtedy kamer moda, daj start mod i patcherem metina daj rozpocznij gre wtedy wybierasz postac i hack działa. pozdrowienia miłego haczenia:P

a co do magic metin to po 1 dniu trzeba płacić za niego , chyba że miałem innego hacka o podobnej nazwie, ale to chyba to było.

jak zadziała to daje ci x100000000 + :D

pobieram metka od nowa żeby nie było tego mm2, jak się pobierze to dam znać czy działa

EDIT:Nie działa :( jak tak robie to odpalam metka i jest czarny ekran.

System to Windows 7.

Boże czy jest tu osoba która może pomóc, ja chce tylko fishbota już nawet nie potrzebuje tego expbota:( all i need is fishbot

EDIT2: A tak co do c++... http://scr.hu/0ch8/rnqa9

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o czarny ekran to odinstaluj w całości metka i pobierz go przez GameForge Live... Miałem tak samo i mi pomogło.

Jak na tą chwile to od niedawna żaden skrypt .py nie działa na PL-u (chyba GameForge zablokowało).

Także zainstaluj przez GF Live a potem zrób kopie metka i do kopii wrzuć najnowszego moda od kamera :D

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Opublikowano

Czarny ekran mam tylko na mm2.

Natomiast zawsze ściągam metina z gameforge live, zawsze wrzucam kamera do oryginalnego folderu ze spatchowanym metinem po prostu wszystko git i jak klikam Start Mod to... nie działa, nic nie wyskakuje :( mam te c++ netframeworki i cały shit :( Co tu począć, kamer nie odpisuje na gg, chyba sobie nie poboce :( ale żeby nawet fishbot nie działał to wstyd i hańba! :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...