Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor nie reaguje na komputer.

Genionew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj wieczorem jeszcze wszystko było okay, jednak dzisiaj rano gdy włączyłem komputer, na monitorze nic się nie pokazało. Poczytałem trochę na forach i doszedłem do wniosku, ze to wina komputera, ponieważ nie ma piknięcia przy starcie oraz nie słuchać startu systemu na głośnikach. Przypuszczam, ze to wina zasilacza, który z pół roku miałem wymieniany (wcześniej z innej przyczyny go wymieniłem). Jak się nie mylę, to mam na niego jeszcze gwarancję. Proszę Was o pomoc i porady.

PS. Nie mogę tego pojąć, co takiego mogło się stać w jedną noc (zaledwie 7 godzin), że teraz jest jak jest...

Przy wyłączaniu też było wszystko OK.

Opublikowano

jak to co jeszcze się nie domyśliłeś? cały komputer, płytę główna, karty w niej, pamięć, wpięte kable, zasilacz

jak to zrobisz to już twój problem. czy sam czy ktoś za ciebie jak nie potrafisz, ty to widzisz my nie i za ciebie tego nie zrobi nikt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Hmm, też kiedyś taki problem miałem, jakoś 7 lat temu. Miałem już na tego kompa wy***e więc złożyłem nowy.

Mi to podchodzi pod płyte i zasilacz, jakby były ramy rypnięte to by pikało.

Pożycz od kogoś zasilacz +- 50W do Twojego i próbuj, może coś z tego będzie.

Kontrolka na płycie głównej się świeci?

Wyciągnij i włóż baterie od biosu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...