Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzimy z piekła ;)

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodzimy z piekła, jednak czy ono tak na prawdę istnieje?

Fakt na tych dywizjach granie nie jest takie łatwe z własnym teamem, ale z odpowiednim

podejściem można dużo zdziałać. Nie ukrywam, że liczę na dużo szczęścia, by trafić na team,

który nie będzie wyzywał, feedował specjalnie, dawał fragi enemy i im pomagał.

Tutaj będę umieszczał screeny z okna podsumowującego rozgrywkę.

Zamazałem graczom nicki, bo ktoś mógłby sobie nie życzyć. ;)

Screeny będą wstawiane na bieżąco.

1. Przyjemna rozgrywka, miło się grało i gankowało. Trafiłem na przyjaźnie nastawionych graczy, jednak kłótnie przy wyborze championów sprawiały pozory. + 17LP

ogjzl5.jpg

2. Nie zbyt fajnie, team focusował największego tanka - Olafa. Kiedy go nie było, to focus blitz. - 17LP

i64r52.jpg

3. Bardzo miła rozgrywka, a team współpracował, trafiłem na bardzo fajnego supporta, który co chwila używał Q blitzcrankiem. ;)+ 21LP

uboo19.jpg

4. Pod koniec mieliśmy zniszczyć z Olafem turreta przy Nexusie, a potem wręcz banalny teamowy backdoor. Olaf atakował turreta, który skupił się na nim, miał mało HP i odsunął się, ja z full HP (+/- 3000) sam biłem turreta, który skupił się na mnie. Olaf nie raczył go bić ze mną, tylko sobie stał i nic więcej, a turretowi zostało 300HP. Gdyby pomógł byłby 100% win. Brawa i gratulacje dla tego gracza... - 19LP

4oswpi.jpg

5 mecz NIE ROZEGRANY! Wyszedłem podczas wybierania championów przez dwóch debili, którzy byli premade i wzięli trollpicki i mieli zamiar feedować.

Powiedzieli, że trollują rankedy. Pozdrawiam tych debilów, przez których musiałem wyjść, bo nikt inny nie chciał - Stan - 1LP Bronze I

6. Pięknie, pięknie. Jungler, który był bezużyteczny. Siedział tylko w jungli, 0 ganków. Potem 3 z 50% HP walczyło z 5, gdzie Leona ich ultowała. Oczywiście ja mając 300HP im nie pomogłem, bo bezsens padać z nimi. "Raport morde" Masakra, co oni robili, zaczynam wierzyć w Elo Hell Bronze I -> Bronze II

c34lzt.jpg

7. Brawa - 2 afk, gratulacje! - 16LP

vlbdm0.jpg

8. Żadnej kłótni, bardzo miła drużyna. Staraliśmy się oddawać kille adc i wyszło to nam na dobre. Bardzo przyjemna rozgrywka i drużyna przeciwna również grała dobrze, jednak zakończyło się to ich decyzją o poddaniu. + 17LP

1pk0qk.jpg

9. Ciężko z botem, strasznie ich tam cisnęli. Starałem się gankować z mida ale to i tak było za mało, żeby ich uratować. Przez to cała gra niestety zakończyła się porażką. - 19LP

fycf9b.jpg

10. Nie zrobiłem ss - Lose

11. Bardzo fajna gra, enemy też się starało i na początku nas ciskali. Ale potem okazaliśmy się lepsi. ;) Chyba zaczynamy serię Riven. + 17LP

3akqb3.jpg

12. Bardzo fajna gra, nie poszedłem na topa, bo pickowałem prawie ostatni, ale jungla była wolna. ;) Pod koniec Alistar straszył nas pójściem na afk. Katarina zrobiła solo quadre, gdyby była też tam enemy morgana, to byłaby penta. ;) Wyccarowała to. Super mecz! + 17LP

hb3q3r.jpg

13. Świetny team, dobry support. Gra poszła nam łatwo. ;)+ 21LP

o3ykt6.jpg

14. Brawa dla mojej drużyny, która pomimo flamu potrafiła się podnieść i walczyć dzielnie do końca. Mieliśmy tylko bazę, enemy wszystko, prócz jednego turreta na bocie. Jednak walczyliśmy do końca. Bodajże w 44 minucie Lee Sin poszedł afk, co dało nam przewagę, która poprowadziła nas do zwycięstwa!

Brawa dla drużyny, która walczyła ze mną dzielnie. Kwalifikacja do serii

3t2g7c.jpg

Nie robiłem kilku ss, bo i tak w kółko - win, lose i tak cały czas.

15. Zarąbisty mecz premade z junglerem. Rola adc jest świetna, można dużo zrobić. To już któryś mecz adc, którego niestety nie wstawiałem, jednak teraz będę to wrzucał. ;) Zarąbiście mi się grało tamte mecze adc, jak i ten. Chyba mam już sposób na wyjście z piekła! Starałem się trzymać poziom farmy. + 21LP

9jxf8j.jpg

Od teraz nie zawsze robił wszystkich ss, bo i tak tego wszystkiego pewnie nie obejrzycie, a wolałbym pokazać raczej wygraną grę. ;)

16. Dobry mecz, najpierw nas jechali ale powtarzanie, że mamy szansę przyniosło skutki. ;)+ 17LP

olts7h.jpg

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...