Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co są ikony Lunar Revel 2014.

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ikony już były, to ja dołączam za co są ;)

Ikona Roku Konia:

Aby zdobyć tą ikonkę trzeba zagrać i wygrać mecz. Gry niestandardowe oraz przeciwko botom nie liczą się.

image-36.png

Ikona Księżycowa Bogini Diana:

Aby zdobyć tą ikonkę należy wejść do kolejki ( nie gra niestandardowa), z co najmniej jednym swoim znajomym i wygrać dwie gry na Twisted Treeline lub Crystal Scar.

image-32.png

Ikona Riven Smocze Ostrze:

Aby zdobyć tą ikonę należy rozegrać i wygrać 2 gry na Howling Abyss (nie gra niestandardowa), z co najmniej jednym ze swoich znajomych.

image-33.png

Ikona Tryndamere z Walczących Królestw:

Aby zdobyć tą ikonkę należy rozegrać i wygrać dwie gry na Summoner’s Rift (nie gra niestandardowa), z co najmniej jednym ze swoich znajomych.

image-31.png

Więcej Ikonek Lunar Revel

Oto kolejne zestawy nowych ikonek, niestety nie ma na ich temat szczegółowych informacji.

lunarle.jpg

lunar1.jpg

Obstawiam że za zakup skina, czy coś podobnego związanego z hajsem :P

Żródło: polskilol.pl / polscygracze.pl

928011413476457403957.png

Opublikowano

Aby zdobyć tą ikonkę należy wejść do kolejki ( nie gra niestandardowa), z co najmniej jednym swoim znajomym i wygrać dwie gry na Twisted Treeline lub Crystal Scar.

OK, a to na botach się liczy? Bo na Harrowing można było na botach. I od kiedy te ikony będą dostępne?

csyt2-signa.png

Opublikowano

OK, a to na botach się liczy? Bo na Harrowing można było na botach. I od kiedy te ikony będą dostępne?

Jak wejdzie Lunar, nie wiadomo kiedy dokładnie, no ale w plikach gry już wszystko jest ;)

Opublikowano

lunarle.jpg

Te raczej będą za zakup tych skinów co wejdą, skoro tamte z koniem i wgl są za wygrane gry na poszczególnych trybach. Podobają mi się ;)

mqdefault.jpg

Opublikowano

Mam do Tryndy Legendara a reszta mi sie nie podoba ; p Raczej ikon za kupno ( jezeli beda ) Nie bede miec, ale przynajmniej moj Skarbiec z ikonami sie powiekszy :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ejj chwila, skojarzyło mi się to z avatarami z frejlordu, są 2, jeden ze znaczkiem, jeden bez, może znowu będzie za zagranie np. 10 gier z tym avatarem bez przerwy ? Z tymi z frejlordu tak było, ciekawe czy tak będzie.

Pod rzad trzeba wygrac? Zeby konia dostac to jaki mecz mam zagrac, od kiedy zaczyna sie rozdawanie awatarow?

Od rozpoczęcia eventu, nie wiadomo kiedy to będzie, ale niedługo :) A co do wygrywaniu pod rząd, to nie, nie trzeba (tak było w snowdown),

Opublikowano

Skiny takie sobie, ale ikonki w tym roku są fajne. Super jest też to, że żeby zgarnąć 3 to nie trzeba robić nic innego niż granie :D

Pasjonat
Opublikowano

Lolz jaka łatwizna, tylko trzeba mieć jednego znajomego??? 2 easy zawsze trzeba było full premade wygrać

.

Opublikowano

Nie stać mnie na 3 skiny, szlak. Fajne avatary, ale teraz nie będa tak rzadkie jak zawsze bo teraz są za gry z kumplami. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Pasjonat
Opublikowano

Nie stać mnie na 3 skiny, szlak. Fajne avatary, ale teraz nie będa tak rzadkie jak zawsze bo teraz są za gry z kumplami. ;)

Chyba riot aż tak się nie sprzeda żeby robić 3 avatary za kupienie 3 skinów :/ Mam nadzieję, że jeden będzie za kupienie jakiegokolwiek skina a inne za danie czegoś w prezencie czy coś.

.

Opublikowano

Chyba riot aż tak się nie sprzeda żeby robić 3 avatary za kupienie 3 skinów :/ Mam nadzieję, że jeden będzie za kupienie jakiegokolwiek skina a inne za danie czegoś w prezencie czy coś.

Albo jak teraz RIOT ma w zwyczaju : zagranie meczu postacią ze skinem ( z owego wydarzenia),wysłanie gifta,kupno skina.

@top

Avatary dość fajne w porównaniu do skinów które według mnie są średnie ( jako tako ta diana mi się podoba) postaram się jak zawsze "zebrać je wszystkie!"

DR5ChPt.png

Opublikowano

jak czytam twoje posty i twoja polszczyzne to dostaje zalamki...

@top. kiepskie avki, dobrze ze za darmo

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Bardzo podobają mi się te awatary, które są do zdobycia za darmo, szczególnie ten pierwszy.

@MaiQQ

Brak dwóch przecinków, aż tak Cię to uraziło?

@top

Mógłby dać ktoś download do tych pozostałych? Jestem na telefonie, dlatego te pozostałe jakieś niewyraźne są, a jak chcę je pobrać poprzez kliknięcie na obrazek, to wbija mi na about:blank, czy jakkolwiek się to pisze...

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Bardzo podobają mi się te awatary, które są do zdobycia za darmo, szczególnie ten pierwszy.

@MaiQQ

Brak dwóch przecinków, aż tak Cię to uraziło?

@top

Mógłby dać ktoś download do tych pozostałych? Jestem na telefonie, dlatego te pozostałe jakieś niewyraźne są, a jak chcę je pobrać poprzez kliknięcie na obrazek, to wbija mi na about:blank, czy jakkolwiek się to pisze...

nie chodzi o przecinki tylko o SZLAK. szlag*

trzeba zagrac na tt i crystal czy tylko tt/crystal?

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

jak czytam twoje posty i twoja polszczyzne to dostaje zalamki...

@top. kiepskie avki, dobrze ze za darmo

co mnie to, pisze jak chcę. nigdy nie będe musiał umieć polskiego w 100%, wystarczy że potrafię się dogadać <3

btw, jutro avatary i reszta.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Te ikony będzie się dostawać zależnie od tego na jakim serwerze co wygra głosowanie, każdy z danej platformy je dostanie.

Opublikowano

Przeczytajcie sobie tę stronę i nie zadawajcie pytań odnośnie botów.

http://leagueoflegends.how2play.pl/lunar-revel-2014-ikony-przywolywacza/

Mam je wszystkie, tylko nie mam za bardzo pomysłu, za co mogą być rozdane tamte pozostałe 3 avatary. Na 90 % za kupienie skina i zagranie nim, ale kurwa, kto wyda prawie 2.5k RP na głupie skiny, które gówno są warte, nie dają skilla.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...