Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co są ikony Lunar Revel 2014.

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robisz, kurwa, temat a nawet nie pofatygowałeś się, aby przeczytac oficjalne FAQ od RIOT. Nie wprowadzaj użytkowników w błąd!

https://support.leagueoflegends.com/entries/26242230-FAQ-Festynu-księżyca-2014

lxasvd.jpgIkona roku konia: by ją odblokować musisz zagrać, i wygrać, grę PVP w systemie dobierania przeciwników. Gry niestandardowe oraz przeciwko botom się nie liczą!
xvez7m.jpgIkona Księżycowej bogini Diany: by ją zdobyć musisz zakończyć dwie gry na Twisted Treeline lub Crystal Scar razem z przynajmniej jednym swoim znajomym lub znajomą. Jak wyżej nie mogą to być gry niestandardowe. Gry przeciwko botom również się nie liczą!
3gckuc.jpg Ikona Tryndamera z Walczących Królestw: by ją odblokować musisz zakończyć dwie gry na Summoner's Rift razem z przynajmniej jednym swoim znajomym lub znajomą. Jak wcześniej nie mogę to być gry niestandardowe i/lub przeciwko botom!
ct2gci.jpgIkona Riven Smocze Ostrze: by ją odblokować musisz zakończyć dwie gry na Howling Abyss razem z przynajmniej jednym swoim znajomym lub znajomą. Jak wcześniej nie mogę to być gry niestandardowe i/lub przeciwko botom!

a według "Ciebie" w każdej trzeba wygrać ;)

Do tego te ikony
39rj81.jpg

Gracze z każdego z naszych regionów mogą zagłosować na Ścieżkę Prawdy, Wolności lub Mocy. Gdy Festyn dobiegnie końca ogłosimy jaką ścieżkę wybrał każdy z regionów. Gdy to nastąpi wszyscy gracze, którzy byli aktywni w grze w ciągu 90 dni od ogłoszenia wyników, otrzymają specjalną ikonę przywoływacza reprezentującą ścieżkę, którą podąży ich region w 2014 roku.

Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

lunarle.jpg

Te raczej będą za zakup tych skinów co wejdą, skoro tamte z koniem i wgl są za wygrane gry na poszczególnych trybach. Podobają mi się ;)

One będą za głosowanie na stronie głównej. Będzie przydzielona ikonka do gracza , jaką cały serwer w większości wybrał, A z tym koniem to ja niewiem :P

@Edit nie zauważyłem górnego postu, sorry :/

Opublikowano

Muszę cię uświadomić że źle napisałeś i wprowadziłeś ludzi w błąd gdyż żeby zdobyć Dianę, Riven i Thrynde to wystarczy ukończyć te mecze a nie musowo je wygrać :/

Opublikowano

Muszę cię uświadomić że źle napisałeś i wprowadziłeś ludzi w błąd gdyż żeby zdobyć Dianę, Riven i Thrynde to wystarczy ukończyć te mecze a nie musowo je wygrać :/

Gracze z każdego z naszych regionów mogą zagłosować na Ścieżkę Prawdy, Wolności lub Mocy. Gdy Festyn dobiegnie końca ogłosimy jaką ścieżkę wybrał każdy z regionów. Gdy to nastąpi wszyscy gracze, którzy byli aktywni w grze w ciągu 90 dni od ogłoszenia wyników, otrzymają specjalną ikonę przywoływacza reprezentującą ścieżkę, którą podąży ich region w 2014 roku.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jako ze w Lola gra wiekszosc facetow, to avek Tryndy, czyli sciezka mocy bedzie nasza sciezka serwa eune :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...