Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na KamerModzie

KJBK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Antyvirus i Firewall też ?

I to są lagi w sensie przycinki całego metina, czy cofki bardziej ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jakby tu napisać ... I przycina podczas expienia i cofa .. Antyvirus wyłączony. A dokładniej, gram na serwerze LinaresMT2 i wbijam expić na mapke od 125, i zaczynają się takie lagi że ja pie***** ..

Opublikowano

A jak to wygląda na czystym kliencie serwera? To samo się dzieje? Czy bez problemów działa ta mapa?

Podobny problem mam na innym privie, gdy wejdę na AV2. Ponowne uruchomienie moda pomaga. Spróbuj.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak masz winde 7 to włącz "Monitor zasobów" i sprawdź tam jaki proces ci żre neta...

Pewnie svchost.exe (netsvcs)...

Mi też to bardzo przeszkadza i jak do tej pory nie udało mi się tego naprawić;/ (co wyłączę to się włącza)

Ale jak to jakiś inny proces to go zamknij i po kłopocie ale najpierw się zorientuj czyt o nie proces systemowy.

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...