Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY! Sterowniki..

Dan1elek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Zrobiłem sobie formata kompa no i tak jak zawsze zainstalowałem wszystkie sterowniki, najpierw chipset potem realtek (to od dzwięku) na koniec karta graficzna. To było wczoraj i nie zauważyłem że wogóle nie ma tego dzwięku.. W menadżerze nie ma żadnych wykrzykników. W Dodaj usuń programy pojawia się Realtek ale jak wchodze w panelu sterowania w dzwięk coś tam coś tam to wszystko zamazane nic nie mogę zrobić.

Windows XP Professional SP3 2002.

AMD Athlon 64 Procesor

2 Gb ram

nie wiem co tu jeszcze dodać... Szybiej pomocy!

Opublikowano

Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Nazwa komputera KOMPUTER Nazwa użytkownika User Płyta główna: Typ procesora Unknown, 2000 MHz Nazwa płyty głównej Nieznane Mikroukład płyty głównej Nieznane Pamięć fizyczna 2048 MB Typ BIOS'u Award Modular (03/22/07) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM2) Port komunikacyjny Port drukarki (LPT1) Ekran: Karta wideo ASUS X1600 Series Secondary (256 MB) Karta wideo ASUS X1600 Series (256 MB) Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] (MX77470P03745) Magazyn: Kontroler IDE Standardowy podwójny kontroler PCI IDE Kontroler IDE Standardowy podwójny kontroler PCI IDE Napęd dyskietek Stacja dyskietek Dysk fizyczny SAMSUNG HD080HJ (80 GB, 7200 RPM, SATA-II) Dysk fizyczny USB DISK 2.0 USB Device (1874 MB, USB) Napęd dysków optycznych ATAPI DVD DW 8X16X8X16 Status dysków SMART OK Partycje: C: (NTFS) 20000 MB (15041 MB wolne) D: (NTFS) 56175 MB (54702 MB wolne) Rozmiar całkowity 74.4 GB (68.1 GB wolne) Urządzenia wejściowe: Klawiatura Urządzenie klawiatury HID Mysz Mysz zgodna z HID Sieć: Karta sieciowa NVIDIA nForce Networking Controller (192.168.1.12) Urządzenia zewnętrzne: Urządzenie USB Masowe urządzenie magazynujące USB Urządzenie USB Rodzajowy koncentrator USB Urządzenie USB Urządzenie kompozytowe USB Urządzenie USB Urządzenie USB interfejsu HID Urządzenie USB Urządzenie USB interfejsu HID Urządzenie USB Urządzenie USB interfejsu HID

takie coś w ewereście z tego co czytam wynika że mi płyty głównej nie czyta o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...