Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Beta][No-Hamachi][Pl]Skyforce

SuicideRlz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli narazie OFF?

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Serva nie polecam mimo że Gm mode lagi jak ... pelno neo sie kreci i wogole reje nie dziala ;d

W Co Aktualnie Gram ?

Counter-Strke

OnlY DeatHRun And CoD

Opublikowano

Cała sprawa z tym Gm'em dla mnie to jeden wielk Joke wszystko wynikło z głupiego żartu i Sui tak wpisał bo mu było smutno być samemu xD

Top@

Sui gdzieś poszedł a serwer się mógł wyłączyć

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Ja nie moge jakie lagi, pelno n3o kidow, wlaze na ch99 dam sobie jakis item i wywala, zaloguje znowu i nie zdaze sprawdzic co i jak i znowu wywala o co kaman?!?!

21571.jpg

6509.gif

21191.jpg

32301.gif

32299.png

32271.png

Opublikowano

Caly czas jest blad podczas laczenia z serwerem ; //. Jak ja nienawidze takich serwerow gdzie jego tworca nie potrafi nad nim zapanowac i ogarnac tego co sie tam dzieje... Jak jest tyle n3o kidow to stwierdzam fakt ze nie ma sensu takich serwerow juz tworzyc. Po co takie dziecko sie tym bawi? Co to ma z tego za frajde bo ja tego nie qmam...

21571.jpg

6509.gif

21191.jpg

32301.gif

32299.png

32271.png

Opublikowano

:/ mi nawet strona nie działa ://

@Próbowałem też wcześniej i też nie działała ;\\

Siemka

Opublikowano

Up@ Godziny otwarcia

Dni powszednie 15-24

Sobota i Niedziela 10-24

Chyba jasne, że nie będzie działała?

@Topic ja poczekam sobie na koniec bety, za duzo dzieci wpisujących /dc /kill /stun itp.

@Down ale pisales tez, że próbowałeś dzisiaj. Co do wczoraj to tez mi nie działała...

fortplacze.jpg

Fort RUUULZZZ!

Opublikowano

@UP pisałem że próbowałem też wcześniej 22-23 wczoraj i też mi nie działało !

Siemka

Opublikowano

Wczoraj było kolorowo a tu jakiś n3o

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Big lag

All log-out - jebane n3o kid'y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za 30 min sie dopiero włączył bo niebyło GA.

Opublikowano

@UP neosem chyba jestes ty bo widzialem tylko 1 metina zrzuconego tysiaka i nic wiecej no i moze z 6 itemkow na ziemi a gralem od 20 do 22 cos takiego to nie pierdziel ze neosy sa moze tylko 1 co sie bawil dniem i noca... a reszta byla w porzadku

Opublikowano

3up do 22 mamusia kazała iść spać?? xxD wtedy był GA a koło 23-24 poszedł i jakiś n3o 2 razy wpisał komęde na 30min. - reset tak jak na PL...

Potem wbilem na 2min i znowu to samo na stronce na chacie czekalem na GA przyszedł po 24 i wylączyl serva całkiem stronka wtedy też niedziałała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...